Posted January 29 Da li neko ima hrabrosti da se otisne do Tajlanda sad u februaru?🙂🙂🙂 U samostalnoj organizaciji, ne preko agencija. I Bali mi dolazi u obzir. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2 Da,ja bih,tako sam i naisao na ovaj post jer sam trazio opcije za put Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted Sunday at 06:35 PM Cao, ako ti odgvoara pocetak marta Tajland hajde se povežemo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted Monday at 02:23 PM Hey, izvini sto tek sad osgovaram, nisu mi stigle notif. da mi je neko odgovorio na post. Ja sam nasla i par ljudi preko fb, pokusavamo da se izorganizujemo. Odakle si, ako mozemo da se org da se svi nadjemo da se dogovorimo? Hey, ja bih isla vec u februaru ali bih ostala i vecinu marta, pa se mozes prikljuciti kad ti odgovara🙂 On 2/2/2025 at 11:52 AM, Borge said: Da,ja bih,tako sam i naisao na ovaj post jer sam trazio opcije za put Ne znam je l mora da se quotuje ovako da bi druga osoba videla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted Monday at 02:34 PM 19 hours ago, Mirce said: Cao, ako ti odgvoara pocetak marta Tajland hajde se povežemo? Samo da stavim pod quote, odgovorila sam ti u prethodnoj poruci🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites