Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Iza Bajlonijeve pijace, Dorcol, Bgd...

zivotni cilj....neka destinacija gde je stalno sunce i gde je mlaka voda u moru/okeanu....

(posao na granici BiH-HR u Samcu)

Sverc, ovo, ono ... ;D

Na zalost nisam ima priliku da radim u slatno doba istog '90-te i pocetak 2000-ih....Sada bi vec imao poprilicnu kolicinu nekretnina po raznoraznim krajevima, a i zalihu na racunu, uz to i dobro razvijen legalan posao i veoma visok ugled u drustvu, po cijeli dan bi  zvizhd , a od ljudi pravio  :fool: kako je kod nas na Balkanu i realno  ;D

znam da je offtopic, ali morao sam  :D

Mlaka voda - fuj.

hm, mozda je bolje ledena pa da nikad ne udjem u istu. NE. Mlaka....i da ima tendenciju ka toploj.

Meni, koji sam odrastao bukvalno svakodnevno se brckajuci po bazenima, morima, rekama...najveca kazna je bilo kada sam u Portugalu u onom predivnom okeanu mogao da ostanem po 10tak min u vodi. Svaki minut duze je pretio da me iz tecnog prebaci u ledeno stanje. Kapiram da je krio masaza zdrava ali pluca i ostali udovi nisu delili to misljenje. Dzabe sto je predivno...mislim da je Portugal najlepsa zemlja u kojoj smo bili ali....  :cry22: :cry22: :cry22:

Egipat bi bio otprilike destinacija koja bi prijala tako da...ako neko prodaje neku kolibu, stalu...u blizini El Goune....

hm, mozda je bolje ledena pa da nikad ne udjem u istu. NE. Mlaka....i da ima tendenciju ka toploj.

Ako možeš bez većih trzavica da budeš u vodi više od pola sata-45 minuta, piši propalo. Koja je funkcija mora/bazena/okeana, ako ne osvežiti se od nemilih vrućina? Kad bi ova tema bila o temperaturi površina za plivanje, mogla bih ispričati anegdotu o penzionerima i biznis terminu obrenovačkog zatvorenog bazena, no, avaj.

Subotica Prozivka, i od pre 3 godine, Novi Sad Novo Naselje, zbog posla. Subaja je zakon za zivljenje, a Novi Sad je bolji za posao.