Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Uzgred, ugođaj je mnogo bolji kad se ide noću :)

O ovome sam i ja razmisljao, stvarno je mnogo bolji ugodjaj kad se ide nocu (bar ovo moje skromno dosadasje iskustvo to govori)  ::crazy:

Dakle ljudi ajde da se lepo izorganizujemo da ovo bude nocni obilazak (ne mislim u ponoci ali recimo negde oko 7-8 uvece) mislim da bi utisak bio bolji. A i mislim da ce ljudi lakse da nadju vreme uvece pa nas moze doci i vise.

Dakle ko je za nocni obilazak?

JA  :D

@Nikolar91

Dakle, idemo u nedelju 6. decembra. Iz Beograda jovancvijovic+1, Cruela i ja. Iz NS slobo665, MajaNS i ti*, nalazimo se negde na Petrovaradinu, onaj ko zna gde je ulaz u tunele, nek kaže tačno, u:

a) 13 časova

B) 18 časova  (već je mrak, a kontam da u ponedeljak ujutru ljudi imaju obaveze, pa, neverovatno, imam ih i ja, računamo tu nekih 4-5 sati, i povratak u BG do 1 ujutru**)

*i, naravno, Acketa ;D

**što se mene tiče, nije obavezno, jer imam krevet u NS, pa mogu jutrom vozom (što ne znači da ne plaćam punu cenu benzina, ne brinite :) ), tako da vi vidite da li vam je to rano/kasno

A sada glasanje za A ili B. Ja glasam B, a ako ipak gomili iz BG-a to ne odgovara, spremna sam da se priklonim i A.

Ja glasam za raniju varijantu, mislim da je to pod A, posto bih se od 18.00 druzila sa nekom ekipom sa CSa koja planira kuvanje u NS. A cini mi se da se i Marina tamo zapljunula, no hajte ljudi, izjasnjavajte se.

Ja glasam za kasniju varijantu jer imam neko studentsko takmicenje na fakultetu  smartass a moj firma im je sponzor  :angel: pa sad ne bi bilo lepo da izostanem iz komisije zbog tumaranja po podzemnim hodnicima tvrdjave  kiklop

Bilo bi lepo da Acketa odluči, kao podmićena strana :). Meni je svejedno, takođe, radije bih kasnije, ali to nas stavlja u zavidnu situaciju 2:2:2(uzdržana ;D).

Andrej, naravno da si dobrodošao.

Inače, ja pokušavam da smislim obuću, ako krenem u gumenim čizmama (koje nemam), nemojte da mi se smejete.

edit: what's with the typos lately? geeeeez.

Meni je mindeggy, i kako se dogovorite tako neka bude :) Možete i na glasanje da stavite.

Dakle, nedelja popodne, sve je ok, idemo.

:mrgreen:

13  MajaNS, Cruela

18  slobo665, (Oh, my)

neizjašnjeni: jovanc.+1, andrej13+1, nikolar91

Znam da vam je svejedno, ali nekako moramo odlučiti.

Ja se prebacujem za 18... pa kad zavrsimo naletim na tu CS veceru... taman stignem na gotovo! A i ne baulja mi se po danu... ako bude lep dan da ga iskoristim

;D

u 18:00 kod sata najpametnije... odatle cemo lako dalje.

Moze?

moze :)

(Oh, my) - znaci krecemo iz bga oko 16:30 javi mi se na pm da se dogovorimo gde cemo da se nadjemo u bgu ;) (isto vazi i za Cruelu ako se predomisli da krene u nedelju u ns :) )

Vidim da sam prozvan. ;)

Ne volimo se Ladislav i ja iz par prostih razloga. U stvari, pokušao sam da ga ignorišem ali intelekt mi ne dozvoljava da se ne našalim sa takvim likom.

Treba ići sa njim i preživeti takvo iskustvo ako vam nije žao para. Najbolje da odete sa njim a da je sa vama još neko ko poznaje hodnike pa kada vam prekipi da slobodno nastavite dalje sami.

Ja se od takvih grotesknih likova razlikujem utoliko što osim prakse (poznavanja terena) znam i teoriju (ko je, kada, kako, zašto i na koji način sagradio podzemlje ispod Petrovaradinske tvrđave).

Vidimo se u nedelju...  :)

Ma sta ti je bwe... niko te ne proziva  ;D

Nego stalno zaboravim da te zovem da ti ispricam a nikad te ne vidim online...  :hihi:

Bio mi je urnebesno smesan tako zajapuren na sam spomen tvog imena. Ti znas da se ja drzim stare ekipe  ;D

Cruela ipak ide sutra ranom zorom oko podne za Novi Sad a u ponedeljak ujtru oko 8 imam prevoz nazad za Bg, tj do Batajnice pa ako nekom to odgovara neka se javi.

;D

To zvuči primamljivo, no, moram da budem u Beogradu u 9 ujutru sharp ;D, pa ne mogu da rizikujem sa Batajnicom.

Inače, stavila sam nick u zagradu jer nisam u kamen zapisala 18 časova ;D.

Super, dogovorili smo se, a po svemu sudeći, imamo i dva vodiča :).

Jos jedan moj drugar (koji nije na KPS-u) se prijavljuje za turu u 18h.  clap.gif' alt=':clap:'>

Hocemo li si stati, bice guzva!?  :angel:

eeeee ne moze!

Prvo neka se uclani a onda cemo da vecamo da li moze ili ne!

:hihi:

Mislim da je tvrdjava dovoljno velika da svi clanovi foruma stanu u nju... i jos ce biti mesta za enke nove drugare

:hihi:

• Author

Ja konačno i na jedvite jade nabavih telefon od Ladislava, ali vidim da vam ne treba.

Lep provod i javite kako je bilo