September 17, 201014 yr Meni lik u Cetiri lava rekao da je taj vikend 01.okt a ja procitao na netu da je sledeci vikend. Pa sad....nekako verujem vise coveku iz kafane nego internetu, al svi me ubedjivali da je sl vikend.
September 17, 201014 yr Sad mi je lakse, nisam jedina...I ja sam nasla na netu da je sledeci vikend, sad trazim ponovo i ispade da je 1.-3.10., pa sam se zabrinula za svoje pamcenje
September 17, 201014 yr Evo ovako, meni faks krece prvog oktobra. Sobzirom da sam brucos i da je sve to za mene neko novo iskustvo ne bih da zaginem u toku nedelje negde u tunelima. Dakle od prvog samo vikendi, a dotle kad hocete.
September 17, 201014 yr Evo ovako, meni faks krece prvog oktobra. Sobzirom da sam brucos i da je sve to za mene neko novo iskustvo ne bih da zaginem u toku nedelje negde u tunelima. Dakle od prvog samo vikendi, a dotle kad hocete. Prvo nisi student ako nezagines a drugo sta si upsao?
September 17, 201014 yr Uuu, pa prvi semestar brucoske godine je bio najjaci! Najvise se ...mada ruku na srce, sve se to nastavilo i u ostalim semestrima Skrecem sa teme, mozda onda sledeci vikend? U stvari, necu nista da kazem da ne bih ispalio kasnije
September 17, 201014 yr Uuu, pa prvi semestar brucoske godine je bio najjaci! Najvise se ...mada ruku na srce, sve se to nastavilo i u ostalim semestrima Jesi li zavrsio fakultet!?
September 18, 201014 yr Uuu, pa prvi semestar brucoske godine je bio najjaci! Najvise se ...mada ruku na srce, sve se to nastavilo i u ostalim semestrima Jesi li zavrsio fakultet!? Hehe, nisam! Bar jos dve godine da uzivam:D
September 18, 201014 yr Malo kasnim pošto sam imao nekih obaveza ove nedelje, ali evo ih fotke od pre neko veče: http://www.facebook.com/album.php?aid=285759&l=5713b868c5&id=589507328 Album bi trebalo da bude javan i sve lepo da se vidi, a vi prijavite ako ima nekih problem.
September 19, 201014 yr Kad smo već kod slika, šta se desilo sa foto-dokumentacijom prvog zajedničkog silaska u lagume? Čini mi se da je Andrej13 bio odgovoran za to, ali ja ne videh ni jednu fotografiju.
September 19, 201014 yr Ja sam kačio fotke iz januara, ali mislim da je, pored ovog pre neki dan, bilo još jedno silaženje pre neki mesec. Zvao me je Sloba, ali ja nisam bio u gradu or something, pa taj drugi put nisam išao. Zato ovaj put nisam propustio... Ukoliko je reč o januarskom silaženju, evo ih fotke: http://www.facebook.com/album.php?aid=188729&l=0be537b917&id=589507328
September 19, 201014 yr Kad smo već kod slika, šta se desilo sa foto-dokumentacijom prvog zajedničkog silaska u lagume? Čini mi se da je Andrej13 bio odgovoran za to, ali ja ne videh ni jednu fotografiju. evo slika iz decembra http://picasaweb.google.com/87godfather/Desktop#
September 19, 201014 yr Ahahahaha! Hvala u svakom slučaju, hehe. Nego, sad, kad sam već dosadna, bilo je i nekih grupnih fotografija, mogu se zakleti da smo se nameštali za iste. No, nema veze. Imam dugu kosu, zanimljivo.
September 20, 201014 yr U jeeee**m ti, koliko se puta išlo a ja ne prisustvovah! Pa ovo je nečuveno Pod hitno nešto da se organizuje ili će biti hehe
September 20, 201014 yr U jeeee**m ti, koliko se puta išlo a ja ne prisustvovah! Pa ovo je nečuveno Pod hitno nešto da se organizuje ili će biti hehe e nemoj sad... koliko sam te puta zvao?
September 20, 201014 yr U jeeee**m ti, koliko se puta išlo a ja ne prisustvovah! Pa ovo je nečuveno Pod hitno nešto da se organizuje ili će biti hehe e nemoj sad... koliko sam te puta zvao? Ne kažem da nisi zvao Kažem da nisam bila i da bi se moglo opet nešt' organizovati
September 20, 201014 yr I to vec sledeci vikend? Uh, radije sam za neki radni dan, za vikend obično se šljaka...
September 21, 201014 yr хммм, да, неко би већ могао да предложи неке датуме, па да гласамо!!! или ипак не, овде гласање увек направи хаос....
September 21, 201014 yr хммм, да, неко би већ могао да предложи неке датуме, па да гласамо!!! или ипак не, овде гласање увек направи хаос.... Tacno tako, ljudi vole autoritet Zato ja odaberem uvek vreme koje mi odgovara pa ko dodje dodje
September 26, 201014 yr Šta kažete za nedelju, 3. oktobar, 19 časova? Ako bi ko iz Beograda krenuo, predlažem voz u 16:45, dok bi eventualni povratak bio ili u 22:27, ili alternativno sutradan, ko ima gde i kako da spava u NS-u. Novosađani i ostali Vojvođani, tj, forumska većina, most bi prešli po individualnim planovima, u zavisnosti od delova grada iz kojih dolaze. Dakle ? Sveće i fenjeri, naravno.
September 27, 201014 yr Ja bi rado isao ali cu biti van Srbije. Anyway kad vec spominjete svece vodite racuna da u nekim hodnicima ima promaje cak negde i ozbiljnije promaje pa ne znam kako ce vam se svece ponasati, fenjer hoce ali za svece nisam bas siguran pa cisto ponesite jednu baterijsku da nebude posle "di sam zas'o"
September 27, 201014 yr Paranoiku to ne treba govoriti . Nosim ja ponekad i džem od šipurka, da se nađe. Lažem. Marmeladu od šipurka . Opet lažem. Ali marmelada od šipurka kicks ass.