Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pozdrav dragi ljudi,zamislila sam da odem na Madagaskar, međutim po prvim nekim pretragama treba mi 6800eur za povratne karte i to da uzmem sada za jul 2026 (za troje odraslih i jedno dete od 4 godine).Interesuje me da li postoji neki način da dodjem do tamo jeftinije da bude zanimljivo dodatno i može da traje tipa do 7 dana sam put do tamo..Imala sam ideju broda,voza..naravno i aviona od neke destinacije koja je jeftinija u tom smislu do samog odredišta.Devojčica ima 4 godine,sin ima 17 godina i ćale ima 70 al ima više energije od mene koja imam 43 god tako da smo svi super za tu avanturu.Ja vozim oko 2000km iz cuga,al mislim da mi ovde to i ne igra neku ulogu😁uglavnom budžet je 5000eur bez smeštaja.Naravno svi saveti su dobrodošli i želela bi da ih čujem vezano za Madagaskar.

Trebalo bi da je najpovoljniji Ethiopian Airlines, najbolje da pretrazis na njihovom sajtu gde sve lete sa Madagaskara, a moguce da imaju neki share code za let negde iz Evrope (preko Adis Abebe) sto bi ti sigurno bilo najjeftinije. Svakako imaj u vidu da ti je za Etiopiju (kao i za Juznu Afriku) potrebna tranzitna viza pa i to treba dodati u ukupnu cenu. Jul 2026 je daleko za najnize cene i kad se izaberu letovi, vredi pratiti kretanje cena, posebno ako datum nije fiksni. Mislim da ces uspeti da se uklopis u 1200e po osobi. Srecno

Edited by sasha16

32 minutes ago, ThirstyTraveler said:

Nije potrebna viza za aerodromski tranzit u Etiopiji a ni JAR

Eto jos bolje :)

Setio sam se da Ethiopian Airlines ima let iz Beca i pogledao povratna karta za Antananarivo ima i za 800e

Karte za sledecu godinu ne bih gledao do sledece godine :)
Dosta kompanija nije jos ni izbacilo cijene za sve letove tako da je ponuda na sajtovima za pretragu dosta ogranicena ovako rano.
6800 za 4 karte je suludo.
Brza pretraga fly4free izbacuje dosta karata po 700-800e iz Beca, Pariza, Amsterdama tako da vjerovatno moze da se poveze sa BG za nekih 1000 po osobi.
https://www.fly4free.com/flights/flight-deals/europe/?s=madagascar