January 26, 201114 yr Da ne bih započinjao novu temu, da nema neko na zajam UK sim karticu, treba mi za putovanje u london, sredinom februara?
July 30, 201213 yr Da li neko zna da mi kaže u kojoj mreži mi je najbolje da uzmem prepaid karticu u Španiji, a zanima me samo korišćenje mobilnog interneta, znači da ima dosta MB za malo para. Telefoniranje mi nije bitno.
July 30, 201213 yr Imam poljsku sim karticu, mada su u Poljskoj kartice dosta jeftine. Najjeftinija koju sam ja kupio koštala je 5 zlota (1.20 evra), i tokom boravka sam je napunio još sa 10 zlota. Sedam dana sam pričao sa drugarima poljacima, slao poruke u zemlji i ka Srbiji za te pare. U pitanju je Orange mreža, Start tarifa.
August 6, 201213 yr kome treba, imam TIM italijansku karticu (internacional tarifu) , vodafone italijansku data micro sim (2 eura dnevno za 500 MB full brzina, a ostatak besplatno) i jednu vodafone data micro sim portugalsku ( nije bas najpovoljnije ali nije ni lose)
August 29, 201213 yr Dobra tema. Treba mi kineska, japanska i/ili marokanska. Imam slovenačku, holandsku, italijansku, nemačku, finsku.
August 29, 201213 yr Imam francusku Lebara,10 centi minut za Srbiju,u mrezi nesto jeftino, par centi minut.
August 30, 201213 yr Da li ima neko iz Bga bilo koju stranu karticu za mobilni koju bih mogao da pozajmim veceras?