Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bez izbora

Featured Replies

Treća nagrada na konkursu "Spasimo putopis" 2026. — Nekih mjesec-dva dana prije samog odlaska, Leon me pitao imam li kakve planove za godišnji. Već sam znala da ću biti u Budimpešti te sam rekla kako bih voljela bilo gdje, samo da se ne moram vraćati, a računam da ima nekih letova iz Budimpešte. Po mogućnosti negdje put Istoka. I nije bila neka ponuda letova, barem ne ovih pristupačnih cijena, ali sam znala da ima redovna linija Budimpešta-Baku pa ako ništa bolje ne uleti možemo tamo, pa od tamo negdje dalje. Mrzim planirati i razmišljati o putovanjima. Samo se želim otisnuti, odletjeti, a ostalo će se nekako u hodu. Uzeli smo na kraju taj let za Baku. O Azerbajdžanu ne znam puno, prve asocijacije su mi nafta, sukob s Armencima u Gorskom Karabahu te poznanstvo s prijateljicom Ilahe. Javljam joj se, kaže da će biti u to vrijeme doma te da ćemo se sigurno vidjeti. U međuvremenu, mi smo uzeli i let za Kazahstan iz Bakua. Imamo 5 dana na raspolaganju u Bakuu. Po izlasku iz aerodroma, ulazimo u prvi taksi te...

Pročitajte Bez izbora