2 hours ago2 hr Treća nagrada na konkursu "Spasimo putopis" 2026. — Nekih mjesec-dva dana prije samog odlaska, Leon me pitao imam li kakve planove za godišnji. Već sam znala da ću biti u Budimpešti te sam rekla kako bih voljela bilo gdje, samo da se ne moram vraćati, a računam da ima nekih letova iz Budimpešte. Po mogućnosti negdje put Istoka. I nije bila neka ponuda letova, barem ne ovih pristupačnih cijena, ali sam znala da ima redovna linija Budimpešta-Baku pa ako ništa bolje ne uleti možemo tamo, pa od tamo negdje dalje. Mrzim planirati i razmišljati o putovanjima. Samo se želim otisnuti, odletjeti, a ostalo će se nekako u hodu. Uzeli smo na kraju taj let za Baku. O Azerbajdžanu ne znam puno, prve asocijacije su mi nafta, sukob s Armencima u Gorskom Karabahu te poznanstvo s prijateljicom Ilahe. Javljam joj se, kaže da će biti u to vrijeme doma te da ćemo se sigurno vidjeti. U međuvremenu, mi smo uzeli i let za Kazahstan iz Bakua. Imamo 5 dana na raspolaganju u Bakuu. Po izlasku iz aerodroma, ulazimo u prvi taksi te...Pročitajte Bez izbora