Posted January 12, 2010 Zdravo svima, U martu idem na neki kongres u Bangkoku nedelju dana, pa bi hteo da ostanem jos bar dve nedelje i obidjem Singapur, Malezija,juzni Tajland, to mi je prioritet,a ako se ima vremena i hram Angkor Wat u Kambodzi! U planu mi je da ostanem 2 dana u Singapuru i 2 u Kuala Lumpuru pa recite mi jel dovoljno i sta treba da se vidi tamo! Ostatak vremena bih hteo da provedem po juznome Tajlandu, recimo Puhket i sta jos vredi da se vidi? Istotako interesuje me neko iskustvo oko obilazak hrama Angkor Wat u Kambodzi, glavno koliko dana treba da se izvede to putovanje, da nekako ukomponovam sve;) Unapred zahvalan, Darko Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2010 Dragi Darko, Pre nego što kreneš sa pitanjima, upotrebi opciju "search" na forumu - verujem da ćeš naći dosta korisnih informacija. Osim toga, na sajtu ima i putopisa i blogova iz tih zemalja, pa pročitaj i njih. Ako i posle toga budeš imao pitanja, slobodno se javi ovde. Pozdrav, Dejan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2010 Pitaj bam-bam-a, on je ekspert za taj deo sveta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2010 cao Darko, na Thailandu bih ti preporuchila Koh Pan Gan umesto Puketa i Koh Samui-a...nekako je "prirodnije", nije toliko izgradjeno, nema skupih hotela i resortova i daleko je jeftinije od prethodna 2, a opet ima sasvim dovoljno infrastrukture da ti kao "razmazenom" Evropljaninu nishta ne fali, naravno, zavisi shta ti vishe volish...avionom ti od BK-a treba sat vremena do Samuia i josh pola sata trajektom, let je oko 100 evra u jednom pravcu, a mozesh i busom do suratanija (10ak sati) pa onda trajekta za oko 20ak evra, ali ti tako ode jedna noc... U blizini Pan Gana je i Koh Tao, koji je josh manje mainstream, a sjajno je za ronjenje, pa mozesh da odesh na dan-dva... iz Bangkoka do Angkora je dobro cimanje lokalnim prevozom, ali vredi (za Angkor ti treba minimum 2 dana da ga obidjesh), a do KL i Singapura letish Air Asiom za smeshne novce, proveri airasia.com lep provod, nadam se da cesh uspeti, jer si malo knap sa vremenom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2010 Pitaj bam-bam-a, on je ekspert za taj deo sveta. bam bamu je indokina druga kuca, a moze se reci da je expert za ceo svet Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2010 Bam - Bam i ostali eksperti za taj deo sveta pitanje za vas: Kanchanaburi Province , sta videti i koliko ostati minimum... Znam da nije daleko pa jel izvodljivo u jednom danu videti sve ono najinteresantnije? http://kanchanaburi.sawadee.com/ <-- ima puno stvari, ne mogu da se odlucim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2010 Darko, ja bih ti samo preporucio da se zadrzis u Maleziji sto duze mozes. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites