January 31, 201015 yr Madrid mi je dugo na umu. I to bas u prolece. Sta ti trazis? Saputnika ili smestaj?
January 31, 201015 yr Ne idem Marta, ali zato u Aprilu. U Madrid sam 9 ili 10 Aprila do 13tog. Na 10 ili 11 April se igra Real-Barca, za svih koji su za to. Inace idem u Spaniju od 27 Marta do 13 Aprila.
January 31, 201015 yr Ne idem Marta, ali zato u Aprilu. U Madrid sam 9 ili 10 Aprila do 13tog. Na 10 ili 11 April se igra Real-Barca, za svih koji su za to. Inace idem u Spaniju od 27 Marta do 13 Aprila. Jel imas karte? Prosto ih je nemoguce kupiti normalno, samo kod tapkarosa. A kad sam ja hteo da kupim (prosli decembar) bile su vise od 300evra!
February 1, 201015 yr Nemam karte A sto sam malo potrazio po internetu, najjeftinije sto sam nasao je bilo 180eur. E sad, posto mi ta utakmica uopste nije bila motiv ili cilj putovanja, nego je cista koincidencija ispala da sam tamo dana kada se igra, mislim da ne bih dao te pare za da idem na stadion. Pitacu i lokalce za misljenje, ali ipak mislim da cu utakmicu da gledam na TV.
February 1, 201015 yr Idi na stadion, gledaj u nekom pabu u okolini, bude super atmosfera! Naravno, ako si navijac Reala
February 2, 201015 yr Author Zapravo putujem u Alkalu de Eres nadomak Madrida, treba da ucestvujem na nekoj konferenciji od 10. do 13. marta, za to vreme ce moja supruga biti u Madridu.Posle toga boravicu u Madridu do 17. marta, pa ako neko planira neka se javi, radi druzenja.
February 2, 201015 yr Naravno, ako si navijac Reala Ovo bas i nije bitno, jer je finale Lige sampiona, pa moze biti dosta i Italijana, Engleza...
February 3, 201015 yr Naravno, ako si navijac Reala Ovo bas i nije bitno, jer je finale Lige sampiona, pa moze biti dosta i Italijana, Engleza... Nije rec o finalu Lige sampiona, vec o Real-Barcu. Ali sigurno da je ta utakmica u Madridu i Barcelonu ravna finalu Lige sampiona Nisam navijac Reala, pa ni Barce. Ali to je najmanje bitno kad igraju medzusobno.
February 3, 201015 yr ako vam treba smestaj preporucujem od sveg srca http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Students-Hostel-Luis-Velez/Madrid/4318 ekstremno cist i super lokacija
February 3, 201015 yr Nije rec o finalu Lige sampiona, vec o Real-Barcu. Ali sigurno da je ta utakmica u Madridu i Barcelonu ravna finalu Lige sampiona Nisam navijac Reala, pa ni Barce. Ali to je najmanje bitno kad igraju medzusobno. Moja greska neko je gore pomenuo Ligu sampiona... Uglavnom, skoro je Gorcin Stojanovic pisao o gledanju derbija u Madridu (inace je navijac Barse)...opusteno, svako za svoje navija i nema teskih reci, a kamoli tuce !
March 19, 201015 yr Author Upravo sam se vratio iz Madrida i moram da kazem da mi pored muzeja, klubova i ostalih znamenitosti nije palo na pamet nesto toliko glupo kao sto je gledanje utakmice ...
March 19, 201015 yr Upravo sam se vratio iz Madrida i moram da kazem da mi pored muzeja, klubova i ostalih znamenitosti nije palo na pamet nesto toliko glupo kao sto je gledanje utakmice ... Bravo Jako informativno
March 20, 201015 yr Nekom je glupo gledanje utakmice, a nekom je glupo razgledanje muzeja... nema potrebe da se vređamo.
March 23, 201015 yr ako vam treba smestaj preporucujem od sveg srca http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Students-Hostel-Luis-Velez/Madrid/4318 ekstremno cist i super lokacija Jel ima jos neki predlog za smestaj, posto u ovom studentskom nema vise mesta za kraj aprila? Poz
March 23, 201015 yr http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Way-Hostel/Madrid/34763 Nije los,a rade sve samo Argentinci,tako da je super zezanje