Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko bio u Mexico City-u, planiram za par meseci da idem pa su mi sve moguce info potrebne..cena karte, sve o gradu, bezbednost, sabracaj i sl. sve sto vam padne na pamet...i losa i dobra iskustva su dobro dosla.... klanj:: klanj::

Standardno...nadji i procitaj Lonely Planet vodic o Meksiku. Mozda ima i za Mexico City. Procesljaj i njihov forum na lonelyplanet.com.

Koliko znam grad je ogroman i ima najvecu aveniju na svetu dugu nekoliko desetina kilometara.

I za kraj. Na opsta pitanja dobices uvek opste odgovore. Ako ti bilo ko i odgovori.

Tek posto se sam/sama potrudis mozes ocekivati pomoc.

Zato  :comp:

Ja sam bila 2001. ako niko nema friskije informacije opevacu ti sve sto te zanima. U MC sam bila 4 puta po nekoliko dana. Ako je neko bio posle 2001 neka se javi, ako ne, spremi pitanja  :D

Zeksks, jel planiras da ides turisticki ili da ostanes duze? I ja planiram da idem tamo maja ili juna ali nisam jos siguran.

• Author

milansr, ako sve bude kako treba idem u januaru next year na 6 meseci zbog faxa...sto ce reci da sa krajnje streberski pocela da se ispitujem...obzirom da ti ides prvi, onda ces mi sve ispricati kada se vratis a ja sve sto saznam do maja forwardovacu ti  :stop: :stop: :stop:

tu smo da se pomazemo...moram da smislim pitanja...jer mene sve zanima... smartass smartass

Posto vas sve zanima sve odnosno mnogo toga predlozila sam da se cujemo odnosno vidimo, sta kome vise odgovara, javite se na PM sve informacije su besplatne  :D

• 5 years later...

Pozdrav ljudi,

Znate li kolika je provizija kada se salje novac iz Meksika za Srbiju ? Jel moze da se podigne novac istog dana ? Znate li za jos neki nacin slanja iz Ciudad de Mexico ?

Hvala !