Posted April 1, 2010 Ima li neko za 1 maj za Bugarsku za obilazak pecine Magura i neki rostilj na Rabiskom jezeru, kao i poseta stenama na Belogradichku (bile su kandidat za svetska cuda). Ide se kolima. Ne mora bast striktno 1 maj moze i ranije i kasnije +5 -5 dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 Upiši mene Sad, rano je da ti baš kažem da sam 100% siguran, ali je veoma velika verovatnoća da ću ići. U svakom slučaju tema je otvorena pa ćemo se dogovarati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 ja sam raspolozen... samo dajte sto pre termin kad se ide da vidim da izvrdam sa posla... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 ja bih isao, a odakle polazimo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 E nisam verovao da ce ovoliko da se javi Ovako idemo cura i ja, ima jos 3 mesta. Krecemo iz Nisa. Za gorivo dajemo po 10e tamo i nazad + ako treba neka taksa, vinjeta ali nije vise od 5e ukupno. Datum nebitan kad vecini odgovara, neki od praznicnih dana a da vidimo da radi pecina tad, mada neznam to kako da izvedemo. Nosim resetku za rostilj slucajno ako naidjemo na cudoviste iz Rabiskog jezera Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 odlicno, ja sam Nislija racunaj na mene Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 ja se znam i sa globetrekkerom, i sa duletom.meraklijom, a oni se ne znaju medjusobno. Pritom sam i ja Nishlija. Dakle, sta ces vishe nego da podjemo nas trojica s vama, s tim da globetrekkera stavimo za suvozaca zbog njegove korpulentnosti, mada sam ja jos gori u sirinu al ne i u visinu ko on. Eto. Idealno resenje Naravno , jedino ako je subota il nedelja il ponedeljak, to su neradni dani tad. Vinjeta na granici je 6 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 e da, i sa obojicom sam rostiljao, eto ti sad, prava smo ekipa za tvoj auto, hahah. A i globetrekker mi duguje da me ufleka kobasicama, bio bi red da mi vrati stari dug Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2010 Hehe, sa Markom nikad dosadno. Sad i da imam neke obaveze u vreme puta - jednostavno ih otkazujem !!! Dakle, Worlde, Nishlijo, turaj me na spisak! I meni bi odgovaralo da sve to bude tokom vikenda, posto moram da kalkulisem i transport do Nisa. Ali, kako god da se dogovorite, saglasan sam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2010 E ovako sto se tiche suvozaca to je rezervisano za curu, a nazad moze da se skupe 3 coveka ipak je to Kia Picanto, za dvoje komotno za 3 malo jedan do drugog. Aj ko je zainteresovan neka me doda na fb adresa milos18@sbb.co.yu Pozrdrav!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 poslao zahtev na FB... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 Ja sam planirao bas ovu turu za ovaj vikend, i ranac je bio spakovan al su me saputnici ispalili u zadnjem trenutku. Ima jos do prvog maja, al' i ja bih nekako upao u ovu varijantu. Ako nema mesta u kolima mogu da se dovucem stopom, narocito ako se nadje neki saputnik iz Bg-a ili Kragujevca meni je svejedno odakle bih krenuo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 upadni na moje nepotvrdjeno mesto, ustupam ga unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Nema li ni jedna cura u drustvu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 sta je Mare nisu ti se svidjali bataci pored Nisave za Vaskrsni petak pa odustajes? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Sta smo odlucili ko ide sigurno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 ja bih isao 2.5. SIGURNO, 1.5. ne mogu jer imam neku svadbu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2010 Ja jos nisam siguran, daleko mi je 1. maj da bih mogao da kazem 100%. Iskrs'o mi je neki put u Grcku naredne nedelje pa mi od toga dosta zavisi jer nisam siguran da imam vremena i za jedno i za drugo. Ako od Grcke ne bude nista ja sam za Belogradcik siguran putnik, ali slobodno kombinujte mesta u kolima, meni ionako nije problem da se dovucem stopom ako budete puni... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2010 Šta se dešava oko ovog putovanja? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2010 posle petog kad hocete.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 A dugi sta kazu kad njima odgovara? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 ja sam odustao 100% Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2010 E ovako ako bi se islo u subotu 1.maja ko bi 1000% iso? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2010 Ja krecem u Grcku za vikend, a koliko ostajem ni sam ne znam. I pored sve zelje tesko da cu uspeti da vremenski uklopim i Belogradcik, tako da nisam siguran putnik. Ako se nesto promeni javicu na vreme ili cu doci stopom ali sumnjam. U svakom slucaju, zelim lep provod ko god da ode... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2010 Ja bih možda išao ako još ima mesta. Koliko ljudi ide za sada? Inače, iz Niša sam. Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites