Posted April 24, 201015 yr Jel neko za neko okupljanje ili mozda sledeci vikend? Neka priroda? Nesto nedaleko od NSa? Sve ideje i predlozi dobrodosli!
April 24, 201015 yr Ako razmišljaš o kakvom roštilju uz eventualno neko vince, onda govorimo istim jezikom Naravno, dolazi u obzir i standardno lomatanje po vukojebinama, ali priznajem da sam trenutno malo umoran od toga...
April 24, 201015 yr Author moze....tako nesto...fina hrana, logorska vatra, pod zvezdanim nebom... a, moze i kombinacija setnje po cickovim poljima... I don't mind pa ko voli nek izvoli... moze sve....samo da nije u gradu.... moze i prespavanje jednu noc negde.... puno nesto sve moze u ovom postu!
April 24, 201015 yr Nekima sam vec spominjala tu opciju, mislim na odlazak u moju kolibu u sumi, ne bas za Prvi maj, ali sto da ne . Kucica je smesno mala, bez struje vode, toaleta, jedino je "problem" sto je na Partizanskom putu, tako da oko 1. maja zna da bude guzva na tom pravcu. To je inace na 25 km od Novog Sada, neki znaju gde, neki nagadjaju Razmislite pa se javote. Mi inace idemo tamo jos u petak 95%.
April 24, 201015 yr Ja sam ZA!!! Poslovne obaveze mi nisu dozvolile produzeni vikend ali jedno prespavanje mogu da iskombinujem. Naravno,bilo gde samo ne u gradu.
April 24, 201015 yr I ja sam za stosta, li prespavavanje nije moguce, bar ne u kucici, jer je smesno mala, sa tri mala lezaja, a nas je vec toje, ali zato u blizini siguno moze nesto da se iskombinuje
April 24, 201015 yr Nije vazno GDE nego SA KIM,ajde, dajte predloge, kombinacije,trice, kucine... ko je iz BG moze kolima samnom.
April 26, 201015 yr Ja nemam nista planirano ali mislim da ce sume oko Novog Sada biti krcate i nadimljene. Mozda negde na nekoj dunavskoj plazi hm? Ili negde na mrtvoj Tisi kod Curuga nema jos uvek komaraca tako da mislim da cemo biti bezbedni
April 26, 201015 yr Iskreno, ja bih najradje sa Slobom, al` nemam adekvatan pasos za to neophodan, ali bice Zvala na Frusku goru, niko se ne prijavljuje dobro , uzgred ovo je podaleko od Novog sada, al` dobro. A i coveka cu ispratiti za Crnu Goru pa nema ko da cepa drva stoga resih da se pridruzim prvoj interesantnoj ideji za gdegod
April 26, 201015 yr Author moze maja i kod tebe...bilo bi lepo ...a moze i nedge drugde....pored neke reke, marino...tisa je ql ideja....
April 27, 201015 yr Ja sam bio na Trenchu prosle godine a idem i ove (subotu i nedelju). Bilo je prva liga. Satore smo postavili u nekoj sumici jedno 500 metara od festivala i tu je bilo 20ak satora. Preko dana pivo, rostilj, gitare, paprikas... a uvece koncerti - sta vise covek moze pozeletii
April 27, 201015 yr Kris... sta smo odlucili... mislim... po meni je i Kikinda opcija... velika kuca sa velikom avlijom, mir tisina...
April 30, 201015 yr Author Evo, prihvatamo Majinu ponudu, dakle, ipak FG.... Nalazimo se sutra u 10 na glavnoj autobuskoj stanici, pa idemo do Maje....Tu i nocimo, znaci, trebaju nam satori, vrece za spavanje....Ima malo mesta i kod Maje u kuci, ko nema sator...ali bi bilo dobro da se svi koji zele da idu jave ako nemaju sator ili vrecu, da bi mogli tacno da vidimo sta cemo i kako cemo....evo moj mejl, ko nema [email protected] . Za sada znam da ide MajaZmiya i Goca i Lazar i Marina i ja.... Naravno, sva spontanost pri odlucivanju sta videti i gde stati malo na putu je vise nego dobrodosla...
April 30, 201015 yr Izvinjavam se svima na temi ali shvatila sam da duboko kasnim sa mojim freelancerskim piskaranjima i da ne mogu nigde daleko od Bg-a bar ne tamo gde nema struje. Tako da cu ja samo skociti do drugara koji prave rostilj negde pored Avale i nazad na piskaranje. Sorry. Vidimo se za maraton
April 30, 201015 yr Trenchtown mozda? http://www.trenchtown.org/ Može li da se pazari karta na ulazu? ne mogu nigde daleko od Bg-a bar ne tamo gde nema struje. Marina, pozamiću ti ovu vetrenjaču- https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2639.0 pa možeš da je priključiš na laptop
April 30, 201015 yr I ja cu biti u limanskom parku. Grad je samo nas! P.S. Mada lepo ce biti i kod Maje, moram kupit' sator sto pre
May 2, 201015 yr Nadam se da je i ostalima bilo bar upola dobro kao meni i Zenji Nadam se da se vidimo opet, nekom prilokom
May 2, 201015 yr Author bilo je prelepo! hvala, Maji i Zenji! sad znamo gde tacno da skrenemo....a da ne prosviramo gusle...