Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Putovanja?

Zanimanja?

Avanture?

Pa, planiranje mi nije bas u planu.

Da vidimo, najraniji plan bio mi je da budem princeza :king:, pa Maja mala jahacica, po istoimenoj slikovnici. Pa strumfeta, sreca jedna sto to nije ostvareno.

Kada sam prosla fazu astronauta, htela sam da budem pisac ili pesnik.

Planirala sam da odem u Gornji Milanovac i pokupujem sve one divne stripove, taze iz stamparije.

Planirala sam da gurnem jednog decka u Rimski bunar.  :ll:

Da gledam formulu 1 u Madjarskoj, i da pobedi Ajrton Sena.

Da vise porastem, u nekim delovima.

Da imam kuce.

Da zivim u prirodi i vratim kozarstvo u Srbiju.

I da studiram psihologiju, umesto prava. Mada,  kad razmislim, plan da budem student, ne da sam ostvarila, nego istrajavam ihaaj! smartass

Hm, ako preskočim faze leve polutke, Apača i rocknroll pesnika disidenta, sti?em valjda u ono doba kad sam bio mlađani pasionirani autostoper i nisam jo? kapirao da se najlep?i delovi litosfere ustvari nalaze daleko od drumova. Tad sam imao ideju da jednom kad upi?em fakultet - padnem godinu i zaposlim se na neko vreme kao kamiond?ija. Kako i ne bih - stane mi čovek, popnem se u kabinu, ja cu do Bogatica, a vi ?, - ja idem za Holandiju. Sjajna stvar, zar ne ?

Posle, kad sam oti?ao u Beograd da studiram, prvo mi mama i tata nisu dali da padnem drugu godinu, a u međuvremenu su mi se dosta ogadila motorna vozila (proces jo? traje i odavno je u poodmakloj fazi) pa sam i ovu ideju lako zabatalio. Nego, stvarno me čudi da medu nama nema ni jedan kamiond?ija, i da među kamiond?ijama jo? nisam sreo ni jednog koji (mi je pricao da) je pre svega zaljubljenik u daljine.

Eto, svet je zuvek propusti sansu da ima jednog takvog.  :cry22: A da ti to bude barem hobi?  Mozez da vozis obucen u letnjeg Deda Mraza i delis stoperima paketice svog bogatog iskustva.  flowers::