Posted May 3, 201015 yr E pa drustvo ovako stvri stoje. Moj plac na Popovici (Novi Sad) je malko zarasto u travu i neko zbunje a imam jos od prosle godine naseceno drva za dve godine da se grejem Pa mi je palo na ideju da organizujem/o rostilj i ujedno da malo pokosim/o i isecem/o siblje itd... Ja bih mogao da obezbedim rostilj i alatke za rad, naravno radilo bi se na dobrovoljnoj bazi, ko ima viska energije samo cemo je pravilno kanalisati a sto se tice cuge i klope da svako posnese ono sto bi da ispece i da popije i tako cemo biti sigurni da ce svi biti zadovoljni, naravno ja bi ucestvoavao sa nesto extra klope i pica. Ako ima raspolozenih moze i neki paprikas da se skuva jedino ne znam gde da nadjem dovoljno tanjira i escajga. Ako ima raspolozenih rostilj bi mogao da bude recimo u subotu 22. maja i mozemo da organizujemo celodnevno druzenje. Takodje posto ja plac malo cudan ima veliki nagib na jednom mestu a hocu kucu da pravim pri vrhu sve vase ideje do 3 popijena piva ce se uzeti u razmatranje
May 3, 201015 yr Mali predlog za escajg: plastične činije koje u onim radnjama što prodaju plastiku koštaju po 15tak dinara i male plastične kašike... i nema problema. Mislim da je to najbolja varijanta za kotlić, tako barem ja radim Rado bih se priključio ovoj radnoj akciji ali sam tog vikenda u pećini... ako sve bude kako treba
May 4, 201015 yr Racunaj na mene, ako nesto ne iskrsne tog vikenda naravno. Ocu da pomognem, nisam bas nesto vredan, al sam zato glup za dvojicu!
May 5, 201015 yr Evo i ja se prijavljujem. Znam kolko tolko da kosim sa kosom, mada moze i sa srpom ako mi bude falilo bolovfa u kicmi. Mada ja bih pre da budem covek iz pozadine, neko mora i taj gulas-paprikas da napravi. Meni je to kuvanje jako interesantno. Evo ja cu poneti sve zacine i povrce, i malo mesa pa da se iskombinujemo sa ostatkom mesa. A pribor za jelo moze svako svoj da ponese.
May 5, 201015 yr Author E ovako posle konsultacija sa drugarima rostilj fiksiramo za 23. MAJ (NEDELJA) :eat: Bice kotlic, Nikola91 se prihvatio posla a ja cu se potruditi da obezbedim kotlic, rostilj sam danas kupio Ja cu se potruditi da nabavim i one plasticne tanjire i plasticni escajg i jos ponesto sto treba. A svi koji dolaze neko ponesu osmeh, dobu volju i sta hoce da peku i da piju a ja cu obezbediti sve ostalo. Lokaciju placa na popovici cu postaviti samo da ucrtam na GoogleEarthu, to je inace pocetak Grigovackog puta, blizu bunkera na popovickom putu.
May 5, 201015 yr E, super, onda ću i ja najverovatnije da svratim, subota bi mogla biti radna (avaj), ali nedelja sigurno nije. Imam akcijaške krvi u sebi, jes, i neke obaveze od rana jutra u ponedeljak, ali kakve to veze ima. Neću da glasam jer nisam na 100%, pa da ne zbunjujem.
May 5, 201015 yr I meni vise odgovara nedelja mada sam se bio organizovao i da je ostala subota. Dolazim 99,99%.
May 19, 201015 yr Hehe, gde je nestala opcija "ne" ? Eto, da ne bude da se nisam javila, ja ne mogu da dođem, a rado bih, zaista. Nisam lepo organizovala svoje vreme ove nedelje, pa neću stići da se iscimam do NS-a i dalje, kako beše plan za vikend. Da sam bliže, svratila bih. Lepo se provedite.
May 19, 201015 yr Author Nadam se da ce vreme da se poboljsa jer ako bude padala kisa moracemo da odlozimo rostilj.
May 19, 201015 yr Do kraja nedelje,pa i za vikend, prohladno sa kisom.Obzirom da sam se prijavio za akciju ipak glasam da se odlozi za neki suncaniji dan a ti domacine,odluci.
May 19, 201015 yr Author Razlicite prognoze kazu razlicito pa cu ipak sacekati do petka da vidim kako ce biti. Ma da i da bude hladno, samo da nepada kisa odoh ja sam da malo radim
May 20, 201015 yr ufff ja ako ovaj ne odem, sledeci vikend imam maturu i sve to pa necu imati vremena.
May 20, 201015 yr Author Evo da okacim i lokaciju placa u Google Earthu: http://www.4shared.com/file/i_oX44Zj/Slobin_plac.html
May 20, 201015 yr Necu da vas obeshrabrujem, ali sinoc sam cula prognozu da ce za vikend biti kise, i to obilato a sve zacinjeno grmljavinom.