Posted May 5, 2010 U Julu se vracam sa bratom iz Nemacke preko Milana(Bergamo) i izmedju letova imamo veliku pauzu(24h) pa smo planirali da malo skitamo po Milanu i vidimo grad, ali ne znamo gde i kako mozemo da ostavimo prtljag na aerodromu, je l` ima neko neki predlog? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 ako je 24h, nadjite neki ho(s)tel Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 Preko puta je veliki trzni centar ORIO...ima redovne lokere...jedino sto rade od 9h ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 Ok, je l` znas mozda koliko se placa da ostavis tamo stvari i koje velicine torbu-kofer mozes da ostavis? Hvala. . . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 Ne placa se nista, ali se koristi kovanica 1-2e za zakljucavanje (kad otkljucas dobijes nazad)...ogromno je i moze da stane bas dosta toga unutra, mada niko ne brani ni 2 lokera da zauzmes Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2010 Znam da sam dosadna , ali samo jos jedno pitanjce. . .Znas li do koliko sati radi taj trzni centar? Da znamo kad bismo morali da se vratimo iz Milana. . . HVALA PUNO!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2010 Nisam siguran, ali verovatno 21-22h...probaj na netu da ih nadjes, veliki je to centar ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2010 da li neko zna cenu locker-a na Stazione centrale za jedan dan? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 Znam da se Orio tržni centar nalazi sa druge strane auto puta od aerodroma, ali sam videla negde da ih povezuje podzemni prolaz. Zna li neko gde se to nalazi na aerodromu (nije mi pošlo za rukom da nadjem plan aerodroma) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 Nije podzemni prolaz nego redovni, treba oko 8min. da se dodje do TC...dobra cinjenica je da su lokeri u predvorju, pa se ne mora cekati otvaranje cetra (9h). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 Hvala. A kao nesto samproguglala i zakljucila da se izadje iz aerodromske zgrade i ide na desno nekih 500 metara i da je to to. Meni treba i locker ali mi treba i proddavnica Wind-a da bih pokusala da uzmem microsim karticu za 3G internet, ako mi uopste i daju zbog toga sto nisam italijanski dravljanin. Hvala na informaciji Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 ...zakljucila da se izadje iz aerodromske zgrade i ide na desno nekih 500 metara i da je to to. Tacno je...izlazak sa aerodroma, pa desno, ali nakon toga kada se predje put, moras na-levo isto tih 500m Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2011 eeee bas fino ))) taman koji gram da izgubim i taman ce i biti 9 sati dok stignem )) što bi rekli, sve za G3 za iPad ))) kakav sam ja paćenik )) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites