July 5, 201015 yr hvala puno,sjajni ste,sada cu da vidim kakvo je stanje sa cenama za letove u novembru..hvala
July 15, 201015 yr Da li mi neko može reći nešto o održavanju kontaktnih sočiva, čišćenje itd. Ne znam ni koliko je glupo pitanje, ali kad čujem o njihovoj vodi nije mi svejedno.
July 15, 201015 yr Evo ja sam bio sa socivima u Indiji. Sve je proslo najnormalnije, prao sam ih indijskom vodom
July 16, 201015 yr Au bogme, ja baš nisam tako radio Prao sam ih sa flaširanom vodom, pošto je ionako džabe Al ništa mi se nije desilo.. veruj mi i ja sam imao isti trip kad sam kretao, šta kako, ipak su to oči... Kažem ti kupi litar i po, i s njom peri ruke kad skidaš sočiva (čisto da budeš siguran)
July 16, 201015 yr Да ли може неколико препорука за смештај у следећим местима (а да већ нису наведена у темема о Индији): Делхи, Агра, Џаипур, Удаипур, као и препорука за Гоу... северна и јужна Хвала
July 19, 201015 yr 490 евра, преко Аерофлота. Било је и по 420, али ми нису одговарали датуми и времена. Нико нема никакву препоруку
December 30, 201014 yr Dal neko planira put u feb u Indiju? I ako neko ko je bio u tom periodu moze da kaze kakvo je vreme?
December 30, 201014 yr Veoma lepo, ja sam išao prošle godine 19og februara .. I baš je bilo divno, niti prehladno niti pretoplo Za prolećnu jaknicu, a Delhi komotno majca na kratke rukave
December 31, 201014 yr Imam na raspolaganju 16 dana za Indiju, moj plan puta bi ovako izgledao Delhi, Agra, Jaipur, Udaipur, Jaslamer i Goa pa me zanima dal je to ok ili da nesto izbacim a nesto ubacim ?
December 31, 201014 yr Author Ako koristis avion po Indiji mozda ces i obici, ovako za 16 je nemoguce obici sve to autobusom ili vozom
December 31, 201014 yr Delh 2dana , Agra 1 ,Jaipur 2, Jodhpur 2, Udaipur 2 i Goa 6, izbacio sam Jaslamer, da putujem nocu vozom sta mislis jer ovo izvodljivo?
January 8, 201114 yr Cao svima, planiram odlazak za Indiju u Februaru 2011 ( ubrzo). Bombaj - Goa je cilj - 4 nedelje. Dobro dosli bi bili saveti za cheap avio prevoz iz Bgd to Goe i povratak. Gde na Goi ? cist i udoban smestaj? sta treba posetiti na Goi? - kakvi su unutrasnji avio prevoz? Goa - Delhi - Agra... koje su cene ? Unapred zahvaljujem na pomoci...
January 8, 201114 yr Mogu da ti preporucim Rosario's Inn u Benulimu (www.tripadvisor.in/Hotel_Review-g306994-d1486274-Reviews-Rosarios_Inn_Guest_House-Benaulim_Goa.html). Cene prevoza mozes da vidis na sajtu indijskih zeleznica. U samoj Goi osim plaza, katedrale u staroj Goi i par nacionalnih parkova nema bog zna sta da se vidi. Savetujem izlet do Hampi-a, samo imaj u vidu da do tamo ima nekih 10-20 (kako ti se zalomi) sati voznje busom (www.paulotravels.com).
January 8, 201114 yr Hvala na brzom odgovoru...sto se tice lokalnog prevoza po Goi, ima li taxija jeftinih? renta car?
February 16, 201114 yr Hoce li dolaziti neko u Indiju u narednih 2,3 meseca? Ako da, nek mi se javi, cujemo se