Posted February 17, 2011 @ maitreya06 pozdrav, evo mi smo trenutno u Indiji i planiramo ostati nekih mesec dana josh.. bili smo na Andmanskim ostrvima i trenutno ne savetujem nikome da ide tamo.. nevidjene guzve.. Indijaca koliko ti je volja.. cene astronomske u odnosu na prethodne godine! i do 4 puta vece! smeshtaj koji je normalan se teshko nalazi jer je sve unapred bukirano... trenutno smo u Chennai-u.. krecemo sutra (18i feb) polako na jug... Mamallapuram - Puducherry - Auroville - Trichy - Madurai - Cape Comorin - Varkala Beach - Shravanabelagola - Bangalore - Hampi - Goa eto javili se ako neko ima neshto da doda vredno.. ali doista vredno neka javi inache.. gde god smo ishli do sada [bili na sri lanci 2 meseca pre indije] uvek smo sreli nekoga iz Yugoslavije... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2011 Trenutno sam na Goi. Ovde na Vagator Beachu je cool.Prijatna temperatura i dobri ljudi. Pozurite svi ovde.... Pozdrav. A. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2011 Dugo vec nije pisano nista na ovu temu, ukinute su nam vize za Eu, samim tim i za Bugarsku, mozda imamo i neke jeftinije varinajte da obidjemo barem neke delove Indije...dakle, ima li neko neke nove varijante? Ja cu biti slobodan negde od 20. aprila do 1-2. maja, da li ima smisla da pravim neku varijantu sa Indijom, ili je to prekratak period? U smislu da nemam 1000e, vec bih da nadjem neka kreativno-prejefina resenja? znaci, dva su glavna pitanja, najjeftiniji smestaj i najjeftiniji nacin da se do tamo dodje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2011 2 nedelje je zaista prekratko za Indiju. I mesec dana je premalo. Ja se ne bih mucio. Tek ces se malo privici i vec ces morati da ides nazad. Ja sam npr. bio puno puta u Indiji , ali nikad krace od 2,5 meseca.nekad mi je i to bilo malo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2011 Mene zanima, ako neko moze da mi kaze, koliko otprilike bi kostao put po Indiji od recimo mesec dana? Low cost, CS i tako to, naravno... Planirao sam da to vreme provedem u Siriji, ali kakva se situacija tamo kuva, ne mirise mi na dobro... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2012 Ljudi ja sam nova u celoj ovoj prici i dobro bi mi dosla pomoc=) Idem u Indiju krajem juna/pocetkom jula na strucnu praksu, na univerzitet u Manipal-u, ostajem tamo 4 meseca na tom univerzitetu ali bih i u tom periodu imala vremena za obilaske a otisla bih i malo ranije i ostala malo duze:) Ako bi neko kretao u tom nekom periodu prijalo bi i drustvo (jedini fiksan datum koji imam je da na univerzitetu moram da se pojavim 9. jula), nikad nisam letela tako da sad moram da se pozabavim pronalazenjem najjeftinije karte... Hvala unapred na savetima=))) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2019 Sjajne informacije po mom ukusu. Istina mnogo godina pre ali valjda sve to i danas "lici". Planiram Indiju za koji mesec ali zasigurno idem i to sama iz tvoji istovetnih razloga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites