Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

drugarica ne može da ide a kupila je kartu odavno po ceni od 5.000 din za 4 dana, pa ako neko želi, voljna je da ustupi po toj ceni :) zainteresovani mogu da se jave meni ovde ili na PM  flowers::

Da se ubacim i ja u pricu, prodajem isto za 5000din, kupio jos u dec valjda a u vreme exita bicu u poljskoj.

Posto sam ti pomogao za Wizzair, jel moze karta? :)

Brzo se masa zainteresovala :)

Ako mi do sutra drugaricin drug ne javi da hoce 100% kartu, onda je prodajem po hronoloskom redu, tj. ko se od vas sa foruma prvi javio (bilo na pm ili ovde)...

• 2 weeks later...

Potrebne dve karte za trece vece Exit-a, 10. jul...ako neko prodaje pisite molim vas!  :)

• 2 weeks later...

Verovatno nisam zaduzen za podsecanje na delove iz pravilnika, ali ovde se sad vise prodaju karte za EXIT (i to po pravilu ljudima prvi post  :? ) nego na sajtovima za redovne oglase.

Dakle,

"Pre svega, nema preprodavaca. Ova soba namenjena je korisnicima foruma, kao mesto gde mogu ostaviti privatan oglas, a ne za razvijanje biznisa. Svaki pokušaj preprodaje biće sankcionisan.

Možete oglašavati samo robu koja ima veze sa putovanjima."

Un I.Q. ue u pravu si. Obrisane su poruke onih ljudi kojima je to prvi post na forumu, tj. koji su se ocigledno sa namerom nakacili na forum kako bi preprodali karte i zaradili.

Molim vas pridrzavajte se pravila foruma!

Greskom sam obrisala i jednu poruku osobe koja je trazila kartu, pa se izvinjavam  :)

Da, a kad sam video da je Chi ostavio post, rekoh, gotovo je, zakljucava temu, nema druge ;D Kad ja tamo, a ono - medjutim! I on poceo da diluje, garant se ugradio 1500din  lol::

Pa mora na početku da se pokaže čvrsta ruka, inače posle haos!  :P

A Chi ako nastavi ovako, biće još malo i banovan, ionako mi je on dao vlast!

Dobro de... oladiću  :-[

Samo ostro! Gomila likova je pocela da se registruje ovde i reklamira, a post o prodaji karata im je ujedno bio i jedini post. To nije svrha postojanja ovog foruma. Samo je bilo pitanje ko ce od nas pre da reaguje!