June 5, 201015 yr drugarica ne može da ide a kupila je kartu odavno po ceni od 5.000 din za 4 dana, pa ako neko želi, voljna je da ustupi po toj ceni zainteresovani mogu da se jave meni ovde ili na PM
June 6, 201015 yr Da se ubacim i ja u pricu, prodajem isto za 5000din, kupio jos u dec valjda a u vreme exita bicu u poljskoj.
June 6, 201015 yr Brzo se masa zainteresovala Ako mi do sutra drugaricin drug ne javi da hoce 100% kartu, onda je prodajem po hronoloskom redu, tj. ko se od vas sa foruma prvi javio (bilo na pm ili ovde)...
June 22, 201015 yr Potrebne dve karte za trece vece Exit-a, 10. jul...ako neko prodaje pisite molim vas!
June 23, 201015 yr Potrebne dve karte za trece vece Exit-a, 10. jul...ako neko prodaje pisite molim vas! pa kupi ih na oficijalnom sajtu http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=183&Itemid=1359
July 2, 201015 yr Verovatno nisam zaduzen za podsecanje na delove iz pravilnika, ali ovde se sad vise prodaju karte za EXIT (i to po pravilu ljudima prvi post ) nego na sajtovima za redovne oglase. Dakle, "Pre svega, nema preprodavaca. Ova soba namenjena je korisnicima foruma, kao mesto gde mogu ostaviti privatan oglas, a ne za razvijanje biznisa. Svaki pokušaj preprodaje biće sankcionisan. Možete oglašavati samo robu koja ima veze sa putovanjima."
July 3, 201015 yr Un I.Q. ue u pravu si. Obrisane su poruke onih ljudi kojima je to prvi post na forumu, tj. koji su se ocigledno sa namerom nakacili na forum kako bi preprodali karte i zaradili. Molim vas pridrzavajte se pravila foruma! Greskom sam obrisala i jednu poruku osobe koja je trazila kartu, pa se izvinjavam
July 7, 201015 yr Treba li nekom karta za Exit za sva četiri dana po ceni od 6500? Drugarica se predomislila, pa me pitala da li znam nekoga ko hoće da kupi
July 8, 201015 yr Da, a kad sam video da je Chi ostavio post, rekoh, gotovo je, zakljucava temu, nema druge Kad ja tamo, a ono - medjutim! I on poceo da diluje, garant se ugradio 1500din
July 8, 201015 yr Pa mora na početku da se pokaže čvrsta ruka, inače posle haos! A Chi ako nastavi ovako, biće još malo i banovan, ionako mi je on dao vlast! Dobro de... oladiću
July 8, 201015 yr Samo ostro! Gomila likova je pocela da se registruje ovde i reklamira, a post o prodaji karata im je ujedno bio i jedini post. To nije svrha postojanja ovog foruma. Samo je bilo pitanje ko ce od nas pre da reaguje!
July 8, 201015 yr Pih, kakvi ste Dobro dobro, ako vi tako kažete, evo neću više P. S. Slobodno vi obrišite moj post ako mislite da mu nije bilo mesto tu