Posted July 12, 2010 xe, xe, bravo por mua, 5 bambija... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2010 pogledaj poruku na fb-u. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2010 jesam.... radim na tome..... .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2010 Nazalost, moj +1 otpada iz kombinacije, ali i to ima dobru stranu, mzoemo u zajdnicki smestaj svi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2010 hmmm, ne znam da li da se radujem ili tugujem ajde oboje..... ostaje za 3 dana i 3 noci??? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2010 delicemo postelju kao bracni drugovi!!!! ;D ;D ;D ;D salim se naravno.predlazem soho hostel 4 krevetni dorm. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2010 ma nema sanse, da nas je dvojica, pa da nam se druze pozadine, ovako - neko bi mogao da naj**e.... svako u svoj cosak..... ok, slazem se za soho, ali - da sacekamo jos dan, dva, postovao sam jednom liku zahtev za rent-a-room, pa da vidim sta ce da mi odgovori.... pozzz.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2010 a i ovaj aga hamamnije los za 9centi preko imas i dorucak pogledajte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2010 opet greska ne za 9 nego 90 pardon! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 14, 2010 a i ovaj aga hamamnije los za 9centi preko imas i dorucak pogledajte. sta sad ovo znaci? jel to hostel? LOS ili NIJE LOS? nista mi nije jasno..... dare, smanji taj alkohol..... ovaj AGA HAMAM hostel izgleda mnoooogoooo bolje..... super luster (sandelije)..... ali, nema parking.... dakle, luster ili parking, pitanje je sad!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 14, 2010 nije los!i da luster je skroz ok.ali kad je parking u pitanju.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 14, 2010 da, i mislio sam da si to napisao.... ok, onda def. SOHO..... mada bih ja mogao jednu noc da odem i u Agu, xe, xe.... cisto zbog lustera, ako je pravi!!!! tj, ako ne lazu.... inace, "dobio" sam Borisa na pm, mozda ce nam se ipak pridruziti, posto je Ogija vec ispalila zenska..... znacemo do petka, a onda da se bukiramo.... selamlar..... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2010 Kako ide trazenje smestaja? Zna li se gde cemo i za koje pare ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2010 I da, imam drugara koji bi isao, pa ako bude/ima mesta, da ga racunate. Da smanjimo troskove na minimum Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2010 pa u principu je reseno soho hostel 4 krevetni dorm ispod 10 jevreja je po nocenju.ima samo jedna sitnicica ja zbog posla ne mogu da krenem pre 17 to sam danas saznao.nadam se da vam ne kvari planove.sto se mene tice mozemo da bukiramo.za druga nije problem naravno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2010 Meni nije problem, odgovaraju mi svi datumi, jedino sto bolje da krenemo ranije, da se sto pre vratim na Beer Fest Znaci da mu javim da ide? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2010 oki, Boris se opet ne javlja, tako da drug - moze!!! i sto se mene tice moze 17, samo NEMOJ VISE da prolongiras, xe, xe.... Ogi, bravo za Beer fest, nadam se da stizes na zavrsnicu.... (ja ove godine preskacem)..... i da, danas mi je ovaj drug iz Stambola poslao poruku, kod njega je cena 15e, tako da verujem da to otpada. evo sta on kaze: hi i have now 2 rooms available at my flat if you still loooking for a flat for 4 persond i can provide you accompdation i will charge you 15 euros per person the flat is fully furnished kitchen has all utencils there is internet, 24 hours hot water, the flat is in TAKSİM which is the most popular district of istanbul from here you can go all around the city .even to asian side it is centeral if youy want i can send you the pictures regards halil. a cena u Sohou u4-dorm-u je 9.99e, toliko o tome da je ispod 10e!!!!!! ali, ima parking!!! //// u 6-dormu je 7.69 (mozda da zamolimo da nas ubace sa 2 cure, npr. iz Spanije ili Latinske Amerike) //// p. s. ima li neko od vas karticu koja placa na netu, jer treba prilikom bukinga da uplatimo 10%? ili da cimam brata? pozz... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2010 pa ako u tu cenu kod turcina ulazi i djakuzi i tajlandjanke moze!pa rakoh ispod 10, i 9.99 je manje od 10 zar ne? .sto se tice 2 spanjolke nisam neki optimista pre ce biti 2 meksikanca!ja nemam karticu pa to sa bratom i nebi bilo lose.a uzgred budi receno nebi bilo lose da im posaljes mail da pitas pojedinosti oko parkinga dala treba da se rezervise dali se placa i slicno... moj engleski nije los ali tvoj je koliko vidim bolji.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2010 To je extra povoljno, 10e je nista. Ja nemam karticu, ali ako bude stani pani, moze da se dobije kartica u banci za 15 minuta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2010 koliko ja znam naplata preko neta ide kreditnom karticom (visa, diners club) a ona se ne vadi za 15 minuta pre bih rekao za 15 dana.ali mozda postoje i neke druge za koje ne znam.a pogledajte kritike navedenog hostela cini mi se da nije bas extremno cist.sta mislite o tome? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2010 moj engleski nije los ali tvoj je koliko vidim bolji.... hvala, hvala, cok tesekkur ederim, sevgili arkadasim, ma, na turskom cu ja sa njima.... pa ako u tu cenu kod turcina ulazi i djakuzi i tajlandjanke moze! nema, samo ono sto je nabrojano!!! pa rakoh ispod 10, i 9.99 je manje od 10 zar ne? sto jeste - jeste, U PRAVU SI!!! ali, sve preko 0.50 se zaokruzuje na 1!!!! tebi def. ne ide matematika, nadam se da nisi planirao neki soping dole, ODeRACE te!!! najbolja fora za placanje netom je tzv. Virtuon kartica, radi na foru da stavis na taj racun samo onoliko koliko ti treba da nesto platis na netu, to je poseban racun, tako da izbegavas opastnost da ti nko hakuje racun i pokupi sve parice.... nema frke, to cu ja srediti sa bratom, cim dogovorimo TACNE detalje..... e sad, ne znam da li ste se vas dvojica culi sa Borisom, on je sad bas "zagrejan", inace ne javlja se cesce iz razloga sto radi u NISu u KG, pa su ih Rusi stegli za jaj..... dakle, i on bi ISAO, to nas vraca na cifru od 5, bice malo guzvanja do Stambola, a onda se on vraca sa vama, pa ce to bili bolje u povratku! Jel vam to OK, Darko, ti kao sef vozila sta kazes? sad, njemu bi znacilo da mu damo planirane sate polaska/dolaska u oba pravca, da bi se on organizovao!!!! naravno, u IDEALNIM uslovima.... a kako sve bude teklo, - neka ide svojim tokom..... Darko, jel mozes to da bacis na papir, tj, po tvojim planovima, imajuci u vidu i Ogijevu zelju za Beer fest /ovo se odnosi na povratak, sto mene bas i ne zanima mnogo, jer necu sa vama .... //// i konacno / cistoca hostela - pazi, sto se mene tice, mogu da spavam i na podu - nije mi bitno da li je cisto - istusiracu se uvece i ujutru!!! a sve ostalo - bezbednost, lokacija, osoblje, zabava im je na "nivou"...... a mozda su u medjuvremenu unajmili jos neku cistacicu!!!! Ogi, sta ti mislis? e da, jel tvoj drug DELI sva tvoja misljenja, ili glasa i on? treba nam za kvorum.... ok, da zavrsim za ovaj put> TO DO! - primamo li Borisa? - da proverimo za jos neki "cistiji" hostel, do 10e? - ako ide Boris, onda 6-bed dorm? / da, zaboravih - on ce probati da potvrdi do ponedeljka, taman da ja uhvatim brata i bukiramo se u UTORAK, definitivno, da ne ostanemo u parku...... ako Boris ne potvrdi - bukiramo 4-bed dorm, a ako on ipak upadne u semu, neka se sam snadje za smestaj..... mislim da je to izvodljivo, OK???/ - i Darko, da se malo pozabavi sa satnicama i slicno, na koliko KM da pravimo pauze! momci, na posao.... pozz..... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2010 krece se 17-tog.ja za 5 ljudi u kolima iskreno nisam ako me razumete za mene ce uvek napred za volanom imati mesta ali ovi pozadi ce izginuti.auto je ipak relativno mali a put je sve samo ne kratak.a postoji i realna mogucnost da cemo deo stvari drzati na zadnjem sedistu.pa predlazem da ako se boris vec prikljuci u jednom pravcu ode busom ili vozom a da ga mi vratimo ako mu odgovara.sto se satnica tice kretanje oko ponoci prva znacajni ja pauza oko sofije pa onda kod pazardzika zatim svilengrad pa istanbul.znaci na oko 200km grubo.u povratju kretanje poslepodne recimo oko 17-18h uz naravno pauze usputa sa vrlo realnom mogucnoscu da par sati odspavamo na nekom parkingu.ovo sve zavisi u kakvom stanju budemo bili sto se voznje tice.to je u principu to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2010 Ortaku je svejedno i sa svime se slaze, kao i ja. Znaci, samo da se ide Tako da nemate brige, vi se sve organizujte i samo mi javite kad i gde da budemo i za koliko para Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2010 ok, za ortaka sto se tice 5-og clana..... hajde da sacekamo sutra pa cemo videti sta i kako.... generalno, nadam se da ne nosite puno stvari, 2 bokserice i 2 majice, to je to.... meni ipak treba koferce..... vazi, ja cu se pobrinuti za buking, a provericu kad idu busevi za Nis, jel smo rekli da cemo busom? da stignemo u neko pristojno vreme, popijemo picence, doruckujemo, pa polako krenemo.... pozzzz.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites