Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne vidim nijedan racionalan razlog zasto bi tu vizu lepio u svoj pasos, osim da bi se drugima hvalio kako si bio i u Abhaziji ili da bi zadovoljio sopstveni ego. Ako je vec daju na zasebnom papiru, verovatno to rade s razlogom, mozda bas zato da ne bi ljudima pravili probleme. Ako ti je bas toliko stalo do te vize, kad stignes kuci, urami taj papir i okaci ga u dnevnu sobu pa nek svi vide :biggrin:

Mislim, razumem u potpunosti tvoj poriv, slicne ideje sam imao kad sam posetio Severni Kipar, ali, ipak je na kraju razum pobedio, pa se nadam da ce i kod tebe :smile:

Pitao sam samo kako sve to funkcionise u praksi na samoj granici i sa policijom. Vas koji ste tamo bili ili koji poznajte nekoga ko je tu granicu prelazio.

Vizu daju s ocitom namjerom da ljudima ne prave probleme. A sto se racionalnog razloga tice prost je. Mogu reci da "skupljam trofeje" u pasosu. Vize i pecate :smile: volim to,prosto. Volim da imam zabelezenu istoriju putovanja. Zbog sebe,ne zbog drugova. Pasos tome u krajnjem slucaju i sluzi. Hvala svima na odgovorima :smile:

• 2 months later...

Zdravo svima.

Vidim da imate puno korisnih informacija o putovanju u Abkhaziju.

Ja treba da apliciram za vizu a tamo se trazi da se popuni jedna rubrika:  Exact specification of the place of stay in Abkhazia as well as the reason for the stay and the address of the persons in Abkhazia.

Plan puta i mesto odsedanja je OK. Ali na sta se odnosti adress of the persons in Abkhazia? Da li je dovoljno ako se rezerviše hotel i navede njegova adresa u elektronskoj formi?

Unapred zahvalan.