Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

interesuje me kako je najbrže doći do Debrecina . Da li sa Budimpeštanskog Keletija ide neki voz ili idu samo sa Nygati stanice , koliko može da košta  povratna Budimpešta-Debrecin .  :)

A zašto bi išao preko Budimpešte? Možeš od Subotice šinobusom do Segedina i od Segedina imaš vozove do Debrecina za 4360 forinti. A možeš i da uzmeš međunarodnu povratnu kartu iz Srbije (ne znam odakle krećeš) do Debrecina, jer za povratne karte između Srbije i Mađarske dobija se popust od 60%, pa te možda to izađe jeftinije. Povratna Beograd - Debrecen preko Subotice i Segedina bi trebalo da izađe oko 40 eur, a preko Kelebije i Budimpešte par eura skuplje.

E a može i preko Kiškunhalaša i Kiškunfeleđhaze, tuda je iz Beograda povratna i par eura jeftinija od 40, a čak je i brže za sat vremena nego preko Budimpešte, jedino što treba dva puta presedati, u Kiškunhalašu i Kiškunfeleđhazi ili Szolnoku.

• Author

hvala ljudi na informacijama , to preko Segedina nije lose samo ne znam jel imaju nocne prema Debrecinu .

Danas sam već kupio kartu preko Budimpešte , pa ako neko noćas kreće za Peštu nek se javi . Debrecin mi je danas pao na pamet pošto su sutra za Skoplje najavili kišu i nešto nižu temperaturu . odo da se spremam  :mah:

• Author

povratna karta Budimpešta Nyugati-Debrecin 7780 forinti , + 540 forinti rezervacija u polasku i + 900 forinti u povratku , voz je IC ( Inter City ) , ostali vozovi su jeftiniji ali staju na svakoj stanici .

Debrecin grad kao grad nema mnogo toga šta da ponudi , osim centra ostalo je tuga , oseća se još ruski uticaj , dosta starih objekata , zapuštenih kuća  , nerenoviranih objekata.

Nigde nisam našao da kupim suvenir grada što je prosto neverovatno za takav grad koji je po veličini drugi  u Mađarskoj. :'(

Samo zbog njega ići u posetu , NE PREPORUČUJEM  nono

• 6 years later...

Cao, da li je neko upucen u neki drugaciji put do Debrecina u odnosu na ove sto su napisani pre skoro 7 godina? Nebitno mi je da li bih kretao iz Beograda ili NS-a:smile:

Edited by SamsoniteMan