Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

49. Jastrebacki maraton 09. oktobar 2010

Featured Replies

Posted

i ja cu ici skoro sigurno, a ako hoce jos neko, ima kod mene prenociste i sve ostalo, dobrodosli! :)

Ja bih mozda isao ako bih imao drustvo koje bi delilo troskove do tamo i nazad

Ja cu najverovatnije ici,ali ne verujem da ce ti odgovarati oko podele troskova jer krecem iz Zajecara. :D

Hmmm... meni se ide  :D

Slobo kad bi išao? Mada sam ja iz Bg-a...

Hm....a sta je sa nama smrtnicima koji odbijamo da napravimo fb pa ne mozemo ni da procitamo o maratonu??? :x

Evo teksta sa fb stranice, sajt društva koje organizuje nešto ne radi...

СУБОТА 09. 10.

8.00 сати - Окупљање на Тргу косовских јунака

- Одлазак аутобусима до Наупара

9.00 - Полазак од манастира Наупаре на стазу

Наупаре 300м. - Качаник 750 м. - Голо брдо - 884 - Планинарски дом 521м.

...- Дужина стазе 15 км. - Успон 650 м.

- У Дому је обезбеђен ручак за све учеснике (корисно је понети посуду и прибор за јело)

Цена превоза до Наупара је 100 дин.

Цена превоза за групу из Гимназије је 200 динара у оба правца

Пријаве и уплате превоза у планинарском друштву или за гимназијалце у школској библиотеци.

ОПРЕМА. У складу с временским условима, по потреби понети водоотпорну обућу и одећу и кишобра

Aj Mile daj plan i program kulturno-umetnickog programa + koliko nam vremena treba do od NS-a to tebe? Koliko ce to da kosta? I sta mozemo da ocekujemo?  :pivoooo:

• Author

Pa za subotu je planiran mars, to ce otprilike ceo dan trajati, eventualno mozemo uvece do grada ako ne budemo umorni. Ostalo zavisi od vas, kad dodjete i koliko ostajete, u nedelju mozemo da rostiljamo recimo. A u petak, ako dodjete malo ranije, mozemo da se prosetamo po gradu, ima svasta nesto da se vidi :)

NS-KS je 250km, normalno stizete za 3 i po sata, al sad uracunaj jebenu Gazelu i zadrzavanje u BG-u zbog toga. Izracunaj sam koliko ce goriva da vam treba i koliko kosta, ja se u to ne razumem.

Gorivo cu lako da sracunam to ce da bidne oko 4000din a koliko ce sve ostalo da nas kostan ;)

• 2 weeks later...

E, nista od marsa, bar sto se mog ucesca tice, iskrslo mi nesto...

Mile nije jos prvi april stig'o ;)

Ej ljudi nemojte da se razocarate, ne ide Mile ali idem ja, njegova sestra rodjena...

Tako da sve isto vazi, znaci dobrodosli ste.

Ja krecem u petak posle 16h iz Vrsca busom, nadam se, sa jos jednom drugaricom, Majom. U BG-u sam oko 18 h popodne.

Slobo, ako hoces da ides kolima... javi, mozda ces imati dva putnika od BG do KS.

Ipak necu ici veliko mi je cimanje a i upravo sam se uselio u novi stan pa treba da ga sredjujem a prethodna stanarka ga je ostavila u katastrofalnom stanju tako da ce biti posla koliko hoces.

Lepo se provedite na marsu pa napisete posle koji post kako je bilo.

Srecno :mah:

Izvinjavam se na off topicu, citam prethodni post na brzinu i evo sta izazove koriscenje engleskog alfabeta (inace, i ja ga koristim, kao sto se i vidi). Izazove moju zbunjenost i smeh :LOLLL:

Lepo se provedite na marsu...

Izvinjavam se na off topicu, citam prethodni post na brzinu i evo sta izazove koriscenje engleskog alfabeta (inace, i ja ga koristim, kao sto se i vidi). Izazove moju zbunjenost i smeh :LOLLL:

Lepo se provedite na marsu...

Moze i na Jupiteru  ;D

Na Marsu je bilo odlicnooo... Preko 300 ljudi, priroda predivna, vreme suncano, a pasulj na kraju mmmmmm  :eat: 

Uopste nije naivna staza, da znate za sledecu godinu, kada ce se odrzavati 50. jubilarni marsh.

Na Marsu je bilo odlicnooo...

Ako budete išli na Jupiter, javljajte!  :P

• 11 months later...