Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hitno...Vize za Egipat, Tursku, Kipar, Oman UAE i Bahrein brodom

Featured Replies

Posted

Treba mi hitno da li neko zna i kako se vade vize za ove zemlje(Turska, Egipat, Kipar, Oman, UAE, Bahrein, idem brodom kroz ove zemlje,tj radim na brodu postoji varijanta da ne izlazim napolje :(( na kraju putovanja letim iz dubaija za beograd, pa ako je neko isao kopnom ili brodom ...hvala unapred na pomoci

Za Egipat dobijas na aerodromu, osim ako ides brodom, onda vadis u Akabi u Jordanu. Za Tursku na granici, isto i za Jordan. Za UAE i Bahrein preko njihove avio kompanije ili rezervacijom hotela. Imas o tome na forumu, samo idi na search i ukucaj zeljene zemlje.

Što se tiče Turske možda ti neće ni biti potrebna viza. Nisam siguran koliko je zaživeo ovaj sporazumom. Idem sad 6-og za Stambol pa se javljam kasnije!

Za Tursku - nazalost jos uvek naplacuju pri ulazu, vizu od 10e koja vredi mesec dana (info prijatelja od 22.og koji se jos nalazi tamo)

-- mali off > kaze ne moze da se kupi prepaid broj/kartica za mob

• Author

Znam da se na aerodrumu dobija, ali ja idem brodom , tj radim na brodu kao muzicar, znaci za Tursku mogu da dobijem na terminalu kada pristane brod, a za sve ostalo ne moze na ovaj nacin ili...., nema hotela jer nam je brod hotel tj spavamo na brodu, ukrcavam se u Grckoj, a vracamo se iz Dubaija i za Dubaji mogu da sredim vizu to nije problem, ali ovo ostalo jeste , tj Egipat, Oman i Bahrein....jel Abu Dhabi spada pod UAE ili i za njih treba neka viza?

hvala

istina za karticu za mobilni telefon,moze da se kupi samo u turkcell prodavnicama,i to mislim bas tesko,skoro i nemoguce :)

Ja sam bez problema dobio mobilni broj, ali su kao vlasnika kartice upisali vlasnika prodavnice i rekli su da kad izadjem iz zemlje da bacim karticu :D Tada nisam pomislio da sam imao srece, ali izgleda da je zaista tesko dobiti taj broj.