Followers 0

Spain air-problem sa sajtom?

14 posts in this topic

Mene je isto sajt zajebavao :) Prvo mi je odbio karticu (internet Intesa) da bih onda zvao banku i pitao što, te mi oni rekli da su oni rezervisali sumu od 168eura (a ceo iznos je bio oko 300) pa je tek tu peripetija nastala, prvo zovi SpanAir call centar u Španiji, pa sa njima drndaj, pa onda sa Intesom da mi skinu tu rezervaciju... Užas....

Meni u par navrata nije radio iz Opere, ali iz Chroma jeste...

Ja se ovoga nisam setio.Da, isto me zezala opera, a iz chrome-a radi.  :bag:

Mene je isto sajt zajebavao :) Prvo mi je odbio karticu (internet Intesa) da bih onda zvao banku i pitao što, te mi oni rekli da su oni rezervisali sumu od 168eura (a ceo iznos je bio oko 300) pa je tek tu peripetija nastala, prvo zovi SpanAir call centar u Španiji, pa sa njima drndaj, pa onda sa Intesom da mi skinu tu rezervaciju... Užas....

I meni se sa njima isto ovo desilo. Rezervisali sumu a nisu izdali kartu.

OK se razrešilo na kraju ali par nedelja je bilo...  :bang:

heheh ja sam im j.... sve po spisku ;) na španskom doduše, a onda mi je Intesa istog dana pustila pare jer sam im poslao dopis od SpanAir-a da neće chargeovati iznos.

Kod mene nije bio do kartice, nego do njih...

A da ne pričam o tome da apsolutno nikakav telefon (ni email!) za reklamacije ili slično nemaju... Samo neki formular koji da bi popunio moraš da navedeš broj karte (a ja hoću da se zalim da kartu nisam dobio! lol )

Jako loše iskustvo sa te strane.

Imaju telefon za reklamacije, i ja sam problem rešio za pola sata, ali problem je što sam morao da zovem call centar u Španiji ;)

Treba mi pomoc, hitno. Rezervisem karte za 3 osobe i posto nisam siguran da na kartici ima para za 3 karte prvo sam rezervisao dve i sve je proslo ok dobio sam potvrdu i itinerary. Karta je rezervisana karticom jednog od ta dva putnika. Onda sam pokusao i trecu kartu da bukiram sa istom karticom ali mi odbija da uradi booking uopste. Kaze "Please review the fields below to continue :

We are having difficulty with the credit card details provided. Please validate the credit card information in your profile and try again. (4620 [109])"

Onda na FAQ procitam da "Can I book a ticket for another person?

Yes, but following these steps:

- Make the flight booking(s).

- Download the form, complete it and send it to our fax: (+34) 971 261295.

- Attach photocopies of the credit card and both sides of your National Identity card (DNI) or the photo page of your passport.

- Once we receive the fax, we will validate your booking and you will receive your travel itinerary.

To download the form, click here."

Sto bi znacilo da ne mogu da kupim karte za ruge osobe, pretpostavljam svojom karticom.

Ima li neko iskustva sa ovim?

We are having difficulty with the credit card details provided. Please validate the credit card information in your profile and try again. (4620 [109])"

Isto ovo je i meni sajt izbacio u prvom pokusaju bukiranja, a kupovao sam sebi kartu. Proverio sam stanje na kartici i nista nisu skinuli, tj. rezervisali. Ponovio sam proceduru i nije bilo problema, tako da pokusaj ponovo. Kod nekih sajtova postoji vremensko ogranicenje za bukiranje, pa ako si bio mnogo spor, mozda je to u pitanju...

Kod Spanaira možeš neke stvari da plaćaš preko telefona, diktiraš im broj kartice...

Probao sam par puta i bar 2 puta sam bio super brz :) al nista ponovo.

Ok, zvacu ih sutra telefonom pa cu da vidim kako da resim to.