Sloth

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Sloth

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Za DB znam da će važiti, ja sam jednom tako kupovao. Uostalom to i bude jedna karta za dve osobe ako se dobro sećam.
 2. Misliš na broj 33 Silbashboy? Ja najčešče po busevima i sedim tu, ali nekad zna plastika koja te deli od vrata da bude nezgodno nameštena pa dobiješ čak i manje mesta nago iza normalnih sedišta, baš zato sam i pitao
 3. Jedno pitanje za ljude koji su već putovali OWom. Koje sedište da rezervišem pri kupovini? Prvi put se srećem sa tom opcijom za bus, pa kad već mogu da biram, da pitam za savet. Da li oni imaju sve iste buseve, ako imaju - gde se nalaze TVovi i koje sedište ima najviše prostora za noge (ima me 2m+ pa mi je to i najbitnije )
 4. Kod mene nije bio do kartice, nego do njih... A da ne pričam o tome da apsolutno nikakav telefon (ni email!) za reklamacije ili slično nemaju... Samo neki formular koji da bi popunio moraš da navedeš broj karte (a ja hoću da se zalim da kartu nisam dobio! lol ) Jako loše iskustvo sa te strane.
 5. I meni se sa njima isto ovo desilo. Rezervisali sumu a nisu izdali kartu. OK se razrešilo na kraju ali par nedelja je bilo...
 6. Kakva sjajna vest .gif' alt='::'> Još Ajnhvoven petkom i ponedeljkom. Za produzeni vikend, savršeno!
 7. Upravo su mi poslali Dear Sr/ Madam We wish to advise of the following schedule change to your booking, please accept our sincere apologies for any inconvenience caused. I, let pomeren 2 dana. Šta ja da radim sa smeštajem koga briga
 8. Da li neko ima karticu koja je vezana za devizni račun, i samo za devizni? I ako ima, kod koje je to banke? Pošto sam ja do pre koji dan mislio da je imam pa se ispostavilo da ja uplatim evre na devizni račun, a kad plaćam oni te evre menjaju u dinare, pa ponovo u evre. I sad još tvrde da je nemoguće drugačije. (Credit Agricole su ovi moji debili, koji btw u celoj filijali nisu ni znali da to tako ide, pa su se siti načudili)
 9. Prvi put čujem za ovo. Već sam par puta preko Bookinga rezervisao što hotel što apartmane sa praznom debitnom, i nikakvih problema nije bilo. (a jesam se pitao kako će da me nateraju da platim taj penalty ako se ne pojavim )
 10. Izvor: Beta Predstavnici “Spanera“ zadovoljni su dosadašnjim odzivom putnika i naveli da je popunjenost kapaciteta na liniji Beograd-Barselona 67 odsto.
 11. lol:: Ja se zovem i prezivam kao jedan istaknuti hrvatski kriminalac. A na granicama raznim uvek imam tonu problema (i pretresaju me, i skidaju i iz prevoza izvode) pa sam očekivao da će tek oni da me rešetaju... kad ono... ništa... Tačno sam se razočarao.
 12. Mene je kod njih najviše iznerviralo što 10e za plaćanje karticom uopšte ne spominju do samog plaćanja! Mislio sam da i to spada u onu obavezu da pokazuju sve takse i cene prilikom plaćanja... al eto...
 13. lol Pa dobro, ja nisam slagao za godine, samo za karticu... Bome jeste skup Okeanijum, čini mi se da mi je ljubazna gospoja 4, 5 evra uštedela.
 14. Ne znam koliko imate godina, ali ako izgledate mlađahno tražite studentske popuste. Nema veze što nemate nikava dokaz. Ja u Okeanijumu rekao ženi da imam Euro 26, nego mi ostala kući. I ona mi dala popust! (ali mislim da ne bi trebalo propustiti Q d R... ako i malo volite biljke i parkove, vredi svakog evra)