Posted January 30, 201114 yr Dragi moji, plan mi je da 24.06. odem u London i da se vratim 29.06. Sad, gledala sam cene po raznim sajtovima (JAT, Wizzair, kayak, exepedia, itd) i definitivno bih platila do 250 evra, ne preko. Ono sto mi je trenutno najpotrebnije su preporuke - koji su dobri sajtovi za jeftine letove kojima se moze verovati? Sta ces, takva sam, nevidjeno paranoicna na netu Tako da ako mozete bilo kako da mi pomognete bila bih nevidjeno zahvalna!
January 30, 201114 yr najbolje ti je preko wizza jer leti iz Beograda, nema potrebe da placas 250 eura. Pogledaj i iz Budimpeste, Zagreba takodje
January 30, 201114 yr Ako baš želiš na Heathrow, pogledaj Lufthansu, Swiss i Malev. A ako ti aerodrom nije bitan i ne smetaju ti polasci u zoru, gledaj Wizz, 3 puta je jeftiniji.
January 30, 201114 yr za datume koje si navela MALEV ima povoljnije cene od Wizz-a za nekih 15€, ali sleće u Budimpešti, pa ceo put traje preko 4 sata.
January 30, 201114 yr Rano je još za Wizz da se kupuju karte za jun. Oni nagruvaju te cene da bi se pecali oni što hoće 5 meseci ranije da kupe karte za Wimbledon, Exit, itd.. Cena počinje da pada oko 2 meseca pre. Naravno, ako se ne rasprodaju karte po tim visokim cenama.