Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Dragi moji, plan mi je da 24.06. odem u London i da se vratim 29.06. Sad, gledala sam cene po raznim sajtovima (JAT, Wizzair, kayak, exepedia, itd) i definitivno bih platila do 250 evra, ne preko. Ono sto mi je trenutno najpotrebnije su preporuke - koji su dobri sajtovi za jeftine letove kojima se moze verovati? Sta ces, takva sam, nevidjeno paranoicna na netu  :D Tako da ako mozete bilo kako da mi pomognete bila bih nevidjeno zahvalna!

najbolje ti je preko wizza jer leti iz Beograda, nema potrebe da placas 250 eura. Pogledaj i iz Budimpeste, Zagreba takodje

Ako baš želiš na Heathrow, pogledaj Lufthansu, Swiss i Malev. A ako ti aerodrom nije bitan i ne smetaju ti polasci u zoru, gledaj Wizz, 3 puta je jeftiniji.

za datume koje si navela MALEV ima povoljnije cene od Wizz-a za nekih 15€, ali sleće u Budimpešti, pa ceo put traje preko 4 sata.

Rano je još za Wizz da se kupuju karte za jun. Oni nagruvaju te cene da bi se pecali oni što hoće 5 meseci ranije da kupe karte za Wimbledon, Exit, itd.. Cena počinje da pada oko 2 meseca pre. Naravno, ako se ne rasprodaju karte po tim visokim cenama.