Posted February 8, 201114 yr Da li moze mala pomoc, ko je vec stopirao iz Novog Sada na sever, Budimpesta gde ste hvatali stop na izlazu iz NS ? ( uzimajuci u obzir da je skoro uradjena novosadska petlja na autoputu ) Koje mesto preporucujete za stop iz Novog Sada ka severu na autoputu ?
February 8, 201114 yr Zašto na autoputu? Nekako imam utisak da više kombija i sličnih dostavnih vozila ide starim putevima, a njih je valjda najlakše ustopirati? Zašto ne probati presek autoputa i Sentandrejskog puta, pa do Subotice, a tamo hvatati dalje?
February 10, 201114 yr Author Prosao sam danas tuda, Temerinska petlja, Megamarket Rodic pa preko autoputa, pa ukljucenje na pravac ka Subotici. Pred samo ukljucenje se ide dosta sporo zbog same petlje i nedovrsenih radova, sto nije lose za stop, mada nema zaustavljanja i postoji samo jedna traka sa druge strane iznenadio sam se koliko malo kola ide tuda.
February 12, 201114 yr Ja dok sam ziveo u NS sam uglavnom tj uvek stopirao posle benzinske pumpe, kad predjes mostic, pa prema iskljucenju za Beograd desno ili Suboticu levo...E pa posle pumpe i semafora ja ti stanem sa kartoncicem na kojem pise zeljeni pravac i tako sam uvek stizao gde god da sam krenuo, da li Bg, Su, Segedin, Zr... To je samo moje iskustvo... Samo pazi se jedne nezgodne sahe na putu koja je odmah posle mosta (ako ides peske preko njega) mosh noge da izlomis, kao ja )
February 15, 201114 yr Dva puta sam isla u tom pravcu, jednom do Subotice, a jednom do Beca. Definitivno preporucujem autoput, cekanje je svedeno na minimum, a mesto je odlicno, odmah posle nadvoznjaka. Radovi su u toku, tako da ne voze brzo.
March 4, 201114 yr Prosao sam danas tuda, Temerinska petlja, Megamarket Rodic pa preko autoputa, pa ukljucenje na pravac ka Subotici. Tu ti je najbolje. Ako je leto i sunce suvise jako stanes u senku onog nadvoznjaka.A ako pada kisa opet stanes ispod tog nadvoznjaka i bas te briga