Jump to content

Featured Replies

Posted

ako nekoga interesuje neka pogleda na easyjet-ovom sajtu zene karata iz budimpeste ka ostatku evrope u periodu decembra, januara i februara. previse jeftino  :shockkk:

:pij:  :pij:  :pij:

Na kojoj stranici se to nalazi? Nikad nisam razumeo te avionske sajtove, uvek mi traže da unesem destinaciju i dan polaska itd, a ja recimo samo hoću da vidim šta ima jeftino u narednih par meseci... molim za prosvetljenje  :bag:

Ali, ja bih hteo neku opciju da, recimo, pogledam koje su najjeftinije ponude za letove iz Budimpešte, sledećeg meseca, pa onda, ako vidim nešto superpovoljno, možda da odem tamo, a nije mi preterano bitno gde je to. Da nema neka takva stranica?  shtrumpf

• Author

nema ta varijanta ali nije problem da proveris sam do koje je destinacije najjeftinije jer iz budimpeste leti do: berlina, bristola, dortmunda, zeneve, londona i njukasla tako da i nemas neki veliki izbor bar sto se njih tice. a ako trazis koji je dan najjeftiniji u mesecu, onda stavi bilo koji dan i mesec koji te interesuje pa u sledecem koraku odaberi opciju da vidis cene za ceo taj mesec.

sve sto vam treba naci cete na ova dva sajta, ja ih rabim vec mesecima i putujem skoro za dz  :dance: www.momondo.com i www.lonelyplanetexchange.com

samo ih treba redovno proveravati, isplati se jaaaaako verujete mi! :spot:

Hm... sta bi josh bilo korisno kad smo vec pokrenuli ovu temu. Kako se iz grada Budimpeshte dolazi do aerodruma Ferihegy Terminal 1?

Ako neko ko je lutao tim putem moze malkice da objasni...

Isto ne bi bilo loshe objasniti putanju iz Zagreba do aerodruma i iz Ljubljane posto i odande idu neki cheapflightovi nekih avio kompanija.

• Author

u zg do aerodroma (zracne luke :)) ide autobus sa glavne autobuske stanice (glavnog autobusnog kolodvora) na svakih 15 min i karta kosta 30 kuna u jednom smeru. 1e=7.3kune

za budimpestu nisam siguran kako iz grada jer svaki put kada sam isao isao sam direktno na aerodrom. svaki prevoznik iz bg (najjeftiniji je fudeks) pita ko od putnika ide na aerodrom i na putu ka gradu ih ostavi  :grin:

U Budimpesti (ako vas vec bus ne ostavi na samom aerodromu):

Idete plavim metroom do kraja, do stanice Kob?nya-Kispest, izadjete iz nje na autobuske perone i trazite znak 'BKV Plusz Rept?r Busz'.  Karta je oko 190 Ft.

[izvor: forumb92]

Metro no. 3 linija iz centra, stanica ako se ne varam kod Astorie, sici na poslednjoj stanici: "Kőb?nya-Kispest".

Onda se sedne na autobus No. 93 (pise na njemu repter bus ili nesto slicno) i onda se sidje na stanici ferehegy terminal 1.

Predje se ulica i odatle nema ni 5 minuta peske do aerodroma.

Do centra u Pesti se dodje sa autobus linijom 7A sa z.stanice, ako se ne varam.

Letos je metro linija 3 bila u rekonstrukciji, a koliko sam tada cuo to je trebalo da potraje, pa ne znam da li se jos uvek renovira ili su zavrsili.

Mozda neko na forumu zna nesto o tome