Posted March 29, 2011 Pozdrav svima sa foruma, imam jedno pitanje. Planiram na jesen put u Tajland. medjutim zeleo bih tamo da ostanem 6 meseci. Bavim se web dizajnom tako da bih nosio laptop i verovatno radio od tamo posto mi je posao nezavistan od mesta. Samo mi treba internet Sta mi treba da bih dobio vizu na 6 meseci tj da imam mogucnost vise ulazaka? Da li je tako nesto uopste moguce za gradjane Srbije? hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2011 Dobrodosao na forum! Za ubuduce, molim te, da pre nego sto postavis pitanje, procesljas malo forum, koristis opciju "search"(gore, na sredini) ili pogledas druge sekcije sajta, da se ne bismo ponavljali sa odgovorima. Baci oko i na druge sekcije sajta. Postoji odeljak "Vize", gde mozes pronaci informacije za skoro sve zemlje sveta. Evo ti, konkretno za Tajland: https://www.klubputnika.org/vize/22-azija/82-tajland Procesljaj malo i po internetu, pa ako imas dalja pitanja, slobodno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2011 To sa Tai vizom je dosta promenjivo. Ja sam dobio turisticku na tri meseca, sa dva ulaza. Znam da ljudi budu u Tailandu tri meseca, te odu do Kambodze, pa opet tri meseca i tako... Vizu sam izvadio u Budimpesti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2011 Hvala. Inace preko tog linka sam i nasao forum ali opet mi nije jasna jedna stvar. Ako dobijem vizu za Tajland i tri puta ulazim (3 meseca) da li ta tri ulaska vaze za celu godinu? Tj da li cu biti u mogucnosti da posle 3 meseca odem na 10 dana u drugu zemlju i da se ponovo vratim u Tajland i dobijem vizu na 3 meseca. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2011 Za tri meseca ulazis onoliko puta koliko ti je odobreno. Posle toga trazis novu vizu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2011 Sada mi je jasnije. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2011 samo pazi, tajlandjani su uveli novo pravilo, da mozes maksimalno 3 puta da udjes, u konsekventnoj godini, posle moras da pauziras 6 meseci..jer ima jako puno evropljana koji ostaju tamo po vise godina na turisticku vizu..znaci, udjes jednom, ostanes 3 meseca, odes do laosa ili kambodze na dan, vratis se, i tako mozes jos 2 puta...posle mora pauza...ukoliko vec ne sredis neku boravisnu vizu... inace, meni su u zagrebu dali na 6 meseci, multi ulaske, al to je zato sto idem cesto na thai...najcesce daju na 3 meseca, sa 2 ulaska, ako trazis naravno ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2011 @bam-bam, koliko je kostala tvoja multi viza? Ja idem u oktobru, planiram tri ulaska u mesec dana. Prosli put, 2009 dobih gratis vizu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2011 @bam-bam, koliko je kostala tvoja multi viza? Ja idem u oktobru, planiram tri ulaska u mesec dana. Prosli put, 2009 dobih gratis vizu. bila je besplatna, to je trajalo do 31.3. ove godine.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2011 Ehhh da... sad videh na sajtu Thai Min. inostranih poslova da su besplatne vize trajale do marta... Nadam se da ce do oktobra opet da me obraduju sa besplatnim vizama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2011 Pa da, oni to tako izbace ne bum, nikad se ne zna... Ja npr. 2009 nisam uhvatio te besplatne, nego sam morao da platim 25 eu... Nekad im promocija traje 3 meseca, nekad 6, a sad je mislim bilo najduze.. Mada se sad vec sredila situacija, tj. turisti poceli da dolaze normalno ko pre, pa nisam bas siguran oko nove promo akcije hehe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2011 Molim te, ako cujes neku novost vezanu za Thai vize, javi nam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2011 Da li je neko vadio vizu u Kini ili HongKongu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites