Posted April 26, 2011 Sa devojkom i prijateljima putujem za vikend 30.4.-02.05 (subota-nedelja-ponedeljak) u Trebinje. Zanima me da li neko zna kako da se prebacimo turistički malo i do Dubrovnika? Na netu sam našao da autobuska kompanija Libertas vozi na relaciji Trebinje - Dubrovnik, sa polaskom u 10 ujutru iz Trebinja (stiže u 10.40) i sa polaskom u 13.30 iz Dubrovnika (stiže u 14.10), u terminu ponedeljak-subota. Odgovaralo bi nam kada bi mogli makar dva tri sata duže da ostanemo i vidimo Dubrovnik, mada ukoliko nema polazaka otići ćemo na kratko, makar da se "upišemo". Hvala unapred svima na informacijama! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 Imas u 15.30 Dubrovnik - Herceg Novi... a Herceg Novi znam da od juna do septembra ima za Sarajevo, e sad da li ima i sada tak bus ne znam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 Dubrovnik - Herceg Novi 17.00 svaki dan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2011 @freethe Hvala za info, mada nisam siguran da mi znači taj prevoz za Herceg Novi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2017 (edited) Ljudi, trebam najjeftiniju varijantu Bepgrad - Dubrovnik. Vidim da ima poprilično jeftin Autoprevoz Čačak za 3800 din. povratna studentska Beograd - Trebinje, ali od Trebinja do Dubrovnika ima samo jedan autobus dnevno, u 10 iz TB i 13.30 iz DU, ali ne saobraća nedeljom, baš kad meni treba i ka tamo i ka nazad. Vidim na nekim sajtovima daje još neke autobuse, ali na stanici Trebinje kažu da samo ovaj jedan ide. Da li ima nekih kombi ili linijskih taxija, a koji ne deru? Pročitao sam tu i tamo da imaju taksiji za 20 eur, ali ja putujem sam, tako da bi mi se isplatilo samo ako nađem saputnike. Edited January 30, 2017 by RaxCherrych Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites