Posted December 4, 200618 yr Evo neceg zanimljivog..... Позивамо вас на Скуп путника око света! Поводом 5. децембра Међународног дана волонтера организујемо традиционални "Скуп путника око света" ? субота 20:00 часова, 9. децембар 2006. галерија Озон, Андрићев венац 12, поред Председништва Србије, Музеја Иве Андрића и у близини биоскопа Tuckwood. Битно је да знате да је ово дан посвећен вама, где можете разменити искуства, гледати слике и слушати музику са ваших путовања... Баш из тог разлога, молимо вас да са собоом понесете двадесетак фотографија које ће представљати ваш камп, и наравно, уколико имате, понесите и музику коју сте слушали на кампу! Очекујемо вас у што већем броју
December 4, 200618 yr Mislim da organizuju Mladi istrazivaci Srbije a u pitanju je skup volontera koji su preko njih ishli na volonterske kampove. Naravno uvek tu moze josh po neko da se ubaci...
December 4, 200618 yr pa, mogli bi da banemo, nas nekolicina. samo ako ne zaboravim? neče?, nera će te podsetiti i taman ono kao da se dru?imo, ali i da kasnimo pola sata.
December 5, 200618 yr Ja dolazim sem ako se mi se ne dogodi neko chudo( da ubodem sedmicu na lotou-onda dolazim samo da vas pokupim i idemo negde daleko ) vidjamo se
December 6, 200618 yr A kako da vas sve tamo prepoznam...... ovako ? ih... to je bar lako... mi smo ona najveca grupa ljudi koja najvishe galami i mnogo se smejemo a ona plavusha koja se najglasnije i najzaraznije smeje to sam ja...
December 6, 200618 yr Definitivno dolazim samo mi je problem SMESTAJ, nemam gde da prenocim posle a nije red da se odmah vracam kuci ko je zainteresovan da mi ponudi smestaj za taj jedan dan tj tih nekoliko sati posle skupa neka mi javi na [email protected] pozzzzz
December 6, 200618 yr hm, ja verovatno ne dolazim, idem malo u obilazak zemlje nam. ali mi sve morate ispricati! lepo provod zelim.
December 9, 200618 yr Ja cu se danas samo pojaviti i to ako stignem, mora se raditt neshto, ako uspem mozda se i zadrzim malo chisto, eto kao ja bio sam tamo i tako da jelte mozemo malo da se zezamo . . .
December 11, 200618 yr Author A kako da vas sve tamo prepoznam...... ovako ? ih... to je bar lako... mi smo ona najveca grupa ljudi koja najvishe galami i mnogo se smejemo a ona plavusha koja se najglasnije i najzaraznije smeje to sam ja... Ja sm bila i videla mnoge grupice ali ne prepoznah najglasniju plavushu.....sledeci put idem od grupice do grupice i? valjda cu vas naci...meni je bilo zanimljivo mada je publika bila u pojedinim trenucima suvise glasna tako da smo samo gledali divne slike a nista nismo culi....nekad su dovoljne i same slike..... p.s posle je bila zurka ali taj deo sam morala na zalost da preskocim
January 4, 200718 yr Bilo nas je nekoliko sa ST/HC i svidelo mi se ne toliko zbog prezentacija koliko zbog socijalnog aspekta - upoznas poljskog volontera, malo provezbas francuski sa Parizankom, ugledas drugara iz srednje..? p.s posle je bila zurka ali taj deo sam morala na zalost da preskocim Zurke bas i nije bilo: vise, ono, sedeljka?
January 7, 200718 yr Naravno, kako sam se iznenadio kad sam te video a taman sam mislio da sam jedini sa juga, kad ono ispalo da nisam E nije bilo lose, ljudi su extra dobri i fini i zabavni, jedino sto nisam imao vremena da sedim do kraja vec sam morao da idem zbog smestaja ps.ovim se ujedno zalim na BG ljude koji ne zele da ugoste juznjake (: