Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Како до Прага?

Featured Replies

Imam jos samo jedno pitanje  ;). Da li u Budimpesti kartu do Beograda mogu da platim u evrima ili moram da ih menjam?

Moze u evrima...konacno ih Madjari primaju, pa ne mora da se menja po odvratnom kursu na stanici!

Odlucila sam, mislim da je ovo najbolja varijanta. Idem vozom direktno od Praga, polazi oko 15.30, nadam se da imaju neki popust za studente. Posto je ista stanica na kojoj se preseda u Budimpesti, racunam da sigurno stizem.

trebalo bi da stigneš , ja sam prošle godine išao tim vozom iz Bratislave i bukvalno sam u poslednjem minutu stigao na voz za Beograd ali je tada krećao u 23:00 , sada kreće u 23:30 pa bi trebalo da stigneš.  :mah:

Odlucila sam, mislim da je ovo najbolja varijanta. Idem vozom direktno od Praga, polazi oko 15.30, nadam se da imaju neki popust za studente. Posto je ista stanica na kojoj se preseda u Budimpesti, racunam da sigurno stizem.

ja sam prošle godine išao iz Bratislave tim vozom i bukvalno sam utrčao u voz za Beograd , ali tad je voz išao u 23:00 , sada ide u 23:30 tako da bi trebalo da stigneš.

I da li u Pragu moze da se kupi karta direktno za Bg? Ili moram prvo da kupim za voz koji ide do Budimpeste, pa onda tek tamo za Beograd?

Naravno ali je jevtinije ako prvo kupis od Praga do Peste, po u Pesti specijal za 16 evra do Bgd.

• 2 weeks later...

Odlicno! Bila sam malo severnije od Praga, i tri dana u Pragu. Ceska mi se svidja, malo je vreme nepredvidivo i cesto je bilo kise dok sam bila tamo, ali to je jedina primedba :). Mada to i nije lose, malo se smanji guzva u gradu kad padne kisa :). I put do tamo i nazad je bio ok.

Hm, gledaj. Shvatio sam do Bratislave da ideš? U Budimpešti imaš Wasteels agenciju gde nije tolika gužva (ja sam za 5-10 minuta letos kupio kartu). Mislim da je dvoje ljudi bilo ispred mene. Tamo možeš da kupiš povratnu Budimpešta - Bratislava po istoj ceni kao na šalteru - 16 EUR. Primaju i evre. Nalazi se unutar stanice, kad izađeš iz voza levo i dođeš do ulaza/početka koloseka. Videćeš zeleni izlog na kom piše Wasteels.  

RaxCherrych hvala puno, salter Wasteels funkcionise besprekorno, bilo samo dvoje ljudi, a na blagajni MAV-a more ljudi...nije bilo sanse da se izdje iz voza,kupi karta i stigne nazad! A ovo 5 minuta posla. shtrumpfklanj::