Posted June 25, 2011 Kupio bi backpack 40-50l najvise 60, al za neku osrednju cenuuu a imam i sator za razmenu ako neko hoce? Javite se, obe opcije dolaze u obzir. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2011 imam jedan kao nov na pvt pusti mejl pa pustim slike hocu da kupim od 90L Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 18, 2011 Ja imam jedan na prodaju, ali ne znam kako mjerite litre? Povelik je. Možda 120l? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 18, 2011 Uzmes jednu posudu od litar, naspes vodom, sipas u ranac, pa koliko takvih posuda stane, toliko litara... Obicno na rancu pise koliko ima litara, ali ako ne pise, mozes izracunati sa velikom preciznoscu. Recimo da ranac priblizno ima oblik pravilnog kvadra (kao kutija sibica, npr), izmeris mu sirinu, duzinu i visinu, ali u decimetrima, pa pomnozis sve to, broj koji dobijes nakon mnozenja odgovara broju litara. 1l=1dm3 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2011 Може ли „ранац“ уместо „бекпека“? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites