Jump to content

Featured Replies

Posted

Nisam primetio, mozda je bilo reci ranije, da li je neko pominjao ovaj sajt  www.virtualtourist.com

Informacije za sve zemlje sveta na jednom mestu, briljantan sajt!

dobar je sajt, ali je previse glomazan, barem meni..... i ima previse reklama za hotele...

ja ga znam odavno, ali ga retko koristim jer mi je malo nezgodan za snalaženje... i nekako, ima gomilu beskorisnih informacija, pa dok pronađeš šta ti treba, izgubiš silno vreme... naravno, ima i gomilu korisnih informacija, jednostavno je ogroman :)

• Author

Treba znati kako traziti informaciju, vrlo je lako naci u Forumu sve sto ti treba preko pretarzivaca kljucnih reci, vrlo jednostavno.........glomazan, pa kada ima gomilu informacija za 200-njak zemalja, mora biti glomazan.

Ja sam tamo nalazio tako dobre informacije koje nisam uspeo da iskopam na drugom mestu.

Takodje, nije los  http://www.tripadvisor.com/

Treba znati kako traziti informaciju, vrlo je lako naci u Forumu sve sto ti treba preko pretarzivaca kljucnih reci, vrlo jednostavno.........glomazan, pa kada ima gomilu informacija za 200-njak zemalja, mora biti glomazan.

Hoces da kazes da ne znam kako se trazi informacija pa sam napisao takav komentar??

Forum je forum, sajt je sajt.? I ja sam pre 4 godine bio odusevljen ali sam vec nakon 15 dana shvatio da to nije to.....

Ima barem 5 kvalitetnijih sajtova o putovanjima koji imaju cak i veci broj informacija ali su mnogo pregledniji. To sto ima 200 zemalja nista ne znaci, nego su sekcije "sta da se vidi", "gde da se ide", "cega da se cuvamo" zatrpane bespotrebnim porukama......

• Author

Ima barem 5 kvalitetnijih sajtova o putovanjima koji imaju cak i veci broj informacija ali su mnogo pregledniji. ...

Kao npr.......