Jump to content

Featured Replies

Posted

Imam jedno pitanje a treba mi i jedan savet  :)

Pitanje: koliko je prometan put Gucha-Kraljevo koji ide preko Kaone? Trebam za vreme Guche da odem preko dana do Žiče i Kraljeva, naravno stopom.

Savet: Koja bi bila najbolja ruta za stop od Zajecara do Sapca? Stopiracu u nedelju, imajte u vidu smanjen saobracaj tad.

Hvala

• 2 weeks later...

Izvinjavam se ako kasnim sa odgovorom. Al možda zatreba još nekom.

Autoputem, preko Beograda, bez dileme.

Egzibicija kroz Šumadiju preko Lazarevca i Uba za Šabac nije uopšte zgodna stvar. Probao sam onako iz zezanja par puta kad sam ja vozio, i - odužilo se. A autostop bi sigurno bio žestoko isparčan. I morao bi mnogo da traje.

Od Zaječara takođe verujem da se najlakše izlazi na autoput ako ideš na paraćinsku petlju. A posle je lako. Beograd se lako prolazi, pisali smo zilion puta, a od Rumske raskrsnice ka Šapcu se stopira za par minuta standardno.

Imam jedno pitanje a treba mi i jedan savet  :)

Pitanje: koliko je prometan put Gucha-Kraljevo koji ide preko Kaone? Trebam za vreme Guche da odem preko dana do Žiče i Kraljeva, naravno stopom.

Savet: Koja bi bila najbolja ruta za stop od Zajecara do Sapca? Stopiracu u nedelju, imajte u vidu smanjen saobracaj tad.

Hvala

Izgleda da kasnim da odgovorom ali ajde pa mozda nekom nekada zatreba. Vezano za Guca-Kraljevo preko Kaone. 45km u jednom pravcu , i ja sam u nedelju za vreme sabora krenuo za Kraljevo stopom u 9h a nazad u Guci sam bio u 12:10h. Inace izgubio kljuceve od auta pa morao kuci po rezervne  :pivoooo: