Posted August 8, 201114 yr Idem kolima porodicno u Crnu goru, i ne znam gde da se uputimo. U sustini, treba mi neko mesto koje je jeftino sto se tice smestaja, i ima lepu, ili barem cistu plazu. Jao kako ne bih nikad isla u budjavu crnu goru, ali auto nije prebacen na tatu, i sad ne mozemo nigde osim tamo.. Sta biste vi preporucili? Imamo oko 600 evra za smestaj i troskove(bez goriva).. Znaci nista fensi, 4 kreveta i to je to, ne mora da ima neko ludilo od izlazaka, samo odmor i izlezavanje Putujemo veceras i svaki savet je dobrodosao.. pozdrav
August 8, 201114 yr Author ja sam procitala da se izliva kanalizacija u susnju u more... :/ znas koje su cene smestaja?
August 8, 201114 yr Pojma nemam on je isao preko firme Kaze da je upoznao neke ljude koji su placali 45 evra/dan za "apartman" koji je ustvari bila samo jedna soba sa bracnim krevetom i dva mala kreveta za decu. Realna cena je mozda oko 35 evra. Isto tako na stanici imas te babe koje nude smestalj pa mozes sa njima da se cenjkas. A u Crnoj Gori se svugde izliva kanalizacija u more tako da to nije nista novo, zato i ne idem tamo vec 10 godina. Mada pitao sam caleta i kaze da nije tako, da je sve cisto i sredjeno. Pohvalio je i vozove, kaze da idu 100 km/h (a sa srpske strane 10 km/h )
August 8, 201114 yr Ja sam isao pre 15ak godina u Susanj i mislim da to moze zadovoljiti tvoje potrebe. Plaza je velika, sljunkovita, iza je red cetinara, gde su i kafici i sva ostala cuda, a ima i setaliste pored mora do Bara. Nista spektakularno, ali, uz jeftin smestaj, moze covek da se odmori i iskupa.
August 8, 201114 yr Ако вам није касно даћу вам предлог. Ја бих отишао у Ластву Грбаљску. То вам је после плаже Јаз прво место, а плажа јаз је неколико километара после Будве кад се иде на север. Иако је Ластва 1,5-2 км од плаже јаз неће вам бити тешко стићи до ње колима, а кад већ имате превоз можете се возати по Боки и сваки дан ићи на другу плажу. Мој предлог вам је да одете и у место Бигова. То је мало место, са бетонском плажом у истоименом заливу. Вода је невероватно чиста и једна од најлепших на ЦГ приморју. До њега се стиже када од Ластве кренете ка северу 10 ак км па се ту скрене лево (мало пре одвајања за Котор и Тиват, па се одличним, новим путем вози још 10ак км до овог места. И не бих рекао да је ЦГ буђава. Пре бих рекао да је једно од лепших мора ако знаш где идеш. Сигурно је боља од Грчке преко агенције па још са 100000000 људи да лежиш на плажи.
August 8, 201114 yr Nemoj u Šušanj, krš plaža i puno ljudi. Ja se slažem sa Miloicom. Piči u Lastvu, čuo sam da može da se nadje smeštaj za 5e po osobi. Kupaš se na najlepšoj plaži u CG - Jazu. Drugi predlog od mene - Stoliv u zalivu. Dobra plaža, smeštaj nekih 7e. Ideš novim putem preko Nikšića do Risna pa preko Kotora u Stoliv. Prelepo je more u zalivu...