Posted November 13, 201113 yr Ovod decembra se spremam na izlet (i.e. shopping tour ) u Segedin. Ako mi ostane vremena, malo bih procunjao po gradu. Šta videti? Postoji li autobus od Metroa do centra Segedina? Koje su cene prevoza? I tako dalje... (Već sam na planu ošacovao radnju sa tehničkom robom u centru Segedina. Red bi bio da vidim još nešto ako mi se pruži prilika. )
November 15, 201113 yr Ulica Karas, Klauzal trg, Secenji trg, katedralni/dom trg... Malo iznad Secenji trga, na pocetku ulice Kosut Lajos polazi tramvaj broj 1. Sidjes kod TC Plaza, odakle ide, koliko se secam, bus 79 (proveriti) do Kore i Metroa (2 ili 3 stanice)
November 16, 201113 yr Author Nashao sam prevoz, neshto (bus, trola) broj 5 ide direktno od Metroa do Mars ter.
November 16, 201113 yr Ima li u Segedinju banja sa izvorima termalne vode kao u Budimpesti? Ako ima koje su najbolje i kakve su cene?
November 16, 201113 yr Ima li u Segedinju banja sa izvorima termalne vode kao u Budimpesti? Ako ima koje su najbolje i kakve su cene? Ako misliš na klasična kupatila kao u Budimpešti onda je to: http://www.szegedifurdok.hu/
December 1, 201113 yr U subotu idem za Segedin. Autobus nas ostavlja kod TC Arkad. Kojim prevozom i kako stici do Metroa i Core i koja je cena prevoza?
December 2, 201113 yr Gde ima dobar restoran ili pizzeria u Segedinu,da je dobra hrana,a ne skupa...jer svuda ima skupo a bezveze...Koliko je sad kurs EUR/Forinta