Posted February 27, 201213 yr Održane dve tribine o kulturi samostalnih putovanja - prva u Beogradu, druga u Pančevu. Obe tribine bile su veoma posećene, a ukoliko niste bili među posetiocima, ostaje vam da pogledate fotografije i vidite šta ste propustili. Pročitajte ceo tekst
February 27, 201213 yr ”Их каки сте!” (бјути стајл) Упутство како да читате фотографије: Фотографије 1, 2, 3: Лазар прича о својем путовању по Сибиру, преко 25000км, 300 динџи ”завршена” пословна виза у МУП-у... Фотографија 4: Антон прича о својим искуствима. Неке од мисли - ”Да бисте путовали, морате пре свега имати жељу. Морате кренути већ ове године!” ”Нисам ожењен, а ни не намеравам. Цео свет је једна велика породица и друга ми не треба.” Фотографија 5: Припреме пред почетак другог предавања. Фотографије 6 и 7: Антон записује своје мисли... Одговара на питања. Фотографије 8 и 9: ”Само путовање нас није коштало ништа више него да смо остали код куће” Фотографије 10 и 11: ”Да би се свет заиста упознао, потребно је дотаћи га, омирисати га...” ”Данас и поглавице Масаја имају профил на Каучсурфингу...” ”Тешки ратови и сиромаштво не смеју бити изговор за апатију и пасивност!” Фотографије 12, 13, 14, 15... наставиће се...
February 28, 201213 yr Tribina u Beogradu je bila inspirativna, zanimljiva, edukativna i sve pohvale Lazaru, Urošu, Antonu i ostalima koji su učestovali u organizaciji.
March 1, 201213 yr Nisam hteo da udavim, ipak mi je bilo prvi put Svaki sledeći put ću neprimetno produžavati svoje izlaganje za par minuta, dok na kraju ne dostignem olimpijsku minutažu Fidela Kastra.
March 17, 201213 yr Momci super ste! Bio sam na tribini na VTS-u, odusevili ste me. Nadam se da se vidimo u Istanbulu
March 23, 201213 yr "she's spending less money traveling the world than she spent while staying put..." Rečenica iz ne tako dugačkog članka o devojci koja putuje već 5 godina. Bacite pogled na: http://www.gadling.com/2012/03/16/travel-full-time-for-17-000-a-year/
March 23, 201213 yr Ali naslov članka je "Travel full time for $17,000 a year". To je 1.067 evra mesečno
March 23, 201213 yr Iako nisam uspeo da nađem odakle je, strankinja je, koja kada bi živela tamo odakle je, verovatno bi toliko trošila na dve nedelje, smeštaj, porez, i te stvari. Zar ne?
March 26, 201213 yr Ispunio sam kontaktnu formu na sajtu u vezi nove tribine i nisam dobio odgovor. Molim admina da proveri meil ili da mi se javi na pm. Hvala unapred
March 26, 201213 yr Ups, izvini! Primili smo poruku, ali nikako da odgovorimo. Ima nas malo, a svi smo pretrpani poslom Odgovorićemo u što kraćem roku!