Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Coveku je dojadio ucmali svakodnevni zivot i otisnuo se na daleke pute... I sada tako putuje i putuje po svetu i na svim tim raznovrsnim i neobicnim mestima uvek ostaje dosledan sebi tako sto igra neki svoj... ples  :) Totalno simpatican lik, a i puno je proputovao, obavezno pogledajte video  :fool:

http://www.wherethehellismatt.com/

Lucky one!

Kako bih ja voleo da uradim tako ne?to za svoj ?ivot, jer sve ?to je isto prestaje da uzbuđuje a promene su apsolutna veličina jer jedino one ne prestaju da uzbuđuju, a bez uzbuđenja i lepote nema celovitog ?ivota. Kao ?to jednom starom Grku pi?e na grobu: ''?ivot mi je trajao 56 godina a pro?iveo sam samo 12.'' A gde je ?ivot ekspresivniji nego na put... Nego, da ukrotim ovu ruku koja ne bi pero da ispusti!?

:king:

Kako bih ja voleo da uradim tako ne?to za svoj ?ivot, jer sve ?to je isto prestaje da uzbuđuje a promene su apsolutna veličina jer jedino one ne prestaju da uzbuđuju, a bez uzbuđenja i lepote nema celovitog ?ivota.

Ej, ovo si bas lepo rekao!  :azn:

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 3 years later...

Evo lika koji je radio nešto slično, u opisu ispod videa ima linkova na objašnjenja i priču:

Hvala ljudi za ovako divne i inspirativne linkove  :spot: Kratki i slikoviti prikazi prostora i ljudi, imaginarno putovanje u svega par minuta, taman da me mine želja  :) Evo još jednog takvog poduhvata  clap.gif' alt=':clap:'>

Malo nebeskog putovanja planetom ;) Da citiram jednog komentatora "If you are not moved by the beauty and splendor of this video of our planet--along with some great music---please pick up your phone and call a mortician. You're dead and have failed to notice."  :spot:

• 4 weeks later...