Posted June 22, 2012 Mislim da ne postoji slična tema, pa otvaram novu. 1. Gde mogu da nabavim neki jednostavan dusek na naduvavanje? Po online prodavnicama sam naleteo samo na one intex krevete sa pumpama, a svi oni obični su rasprodati...Treba mi nešto praktično, lagano i jednostavno, što mogu da naduvam plućima, i što će izdržati tih par dana... 2. Kakva su vaša iskustva sa korišćenjem tih dušeka za plažu na tvrdim podlogama, tj. u šatoru, na zemlji. Nisam težak, 60-ak kilograma. Treba mi lagano, udobno i jednostavno rešenje za kampovanje, tj. za par sati sna dnevno...Da li mogu da podnesu takvu akciju a da ne puknu? Prošle godine sam imao neki dušek što je ispuštao, pa bih želeo ovaj put malo i da odspavam... To je to...A ako neko nađe negde na netu neku jeftinu varijantu, nek okači ovde. Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 u metro katalogu sam videla intexov singl dusek za nesto vise od 800 dinara. Ja to koristim i super je. samo kad biras pumpu nikako ne uzimaj na baterije, vec elektricnu i snadji se gde da se prikljucis, jer ona na baterije trosi 4 velike baterije od 1,5V, ali ne moze da napuni sa novim baterijama ni obican dusek za plazu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 Ma treba mi običan dušek baš da bi mogao da ga naduvam na usta...Gde ću u sred šume/livade da nađem utičnicu xD Niti znam kakva mi pumpa treba ili gde da je nađem... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2012 У било ком супермаркету Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2012 Video sam u Bricolage-u za oko 1600 din intex single dušek + (valjda ručna) pumpa oko 700...Malo je teži, ali šta da se radi, verovatno ću to uzeti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2012 Imas u intersportu podmetac za vrecu koji se naduvava i pored toga sto sluzi za izolaciju veoma je udoban Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites