Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Interesuje me kako se dobija viza za Venecuelu i gde se moze predati zahtev??!!Sve je konfuzno i nejasno,barem sto se tice konzulata u Sofiji!! A ipak nije jednostavno samo otici tamo u vezi informacija,jer njihov mail jednostavno NE FUNKCIONISE!! Dobrodosle sve informacije!!

Na zalost osudjen si na ambasadu u Sofiji, ja sam pokusala da je dobijem tokom putobanja Juznom Amerikom, ali u njihovim ambasadama tamo ju je nemoguce dobiti, svi su me upucivali na nama najblizu venecuelansku ambasadu a to je ta u Sofiji. Ja u Sofiju nisam isla, tako da ti tu ne mogu pomoci, ali od nekoga sam cula da imaju ambasadu i u Becu, pa pokusaj nekako da dodjes do sajta tamosnje ambasade.

Sajt Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije kaze ovako:

VENEZUELA

EMBASSY OF THE BOLIVARIAN REPUBLIC OF VENEZUELA

Chancery: Sime Lukina Lazića 10

Tel: 2668-384, 2669-233

E-mail: [email protected]

E-mail: [email protected]

----------

Ms. Dia NADER DE EL ANDARI

Minister-Counsellor

Chargé d’Affaires, ad Hoc

Ambasada postoji, to je tacno, ali ne bave se viziranjem pasose (ne znam cim e se bave) nego i dalje drzavljane Srbije upucuju na ambasadu  Sofiji. Dakle sve je isto kao sto je bilo i pre godinu dana kada sam ja odustala od trazenja vize.

2668-384 je broj na koji ce vam se javiti ljubazna sluzbenica ambasade i reci da po vize morate u Sofiju i da sve sto treba da imate da biste aplicirali za vizu takodje morate pisati ili pitati u tamosnjoj ambasadi. U Srbiji ce po njenim recima jednog dana biti i konzulat a kada ce taj dan, ne zna se...

• Author

Da,tačno...to je to...Ali šta uopšte traže od papirologije??Da ne mora za dopunu papira da se opet ide u Sofiju??ha,ha,najluksuznija viza))))

meni je ljubazno preporucila da se o svemu raspitam kod njih i Sofije, a ti mozes nazvati broj koji sam ostavila pa pokusati da ih nagovoris da ti daju informaciju sta ti sve treba... mozda i uspes u tom nastojanju, meni nije poslo za rukom da saznam nista vise.

• 3 years later...