Posted November 19, 2012 kako od Gatwicka do Heathrowa brzo stici? Imam nekih 2 sata razmaka izmedju letova i hvata me panika da necu uspeti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2012 Uh, ako imas bukvalno dva sata izmedju sletanja i poletanja, meni se to cini kao nemoguca misija Samo dok prodjes imigraciju na Gatwicku i dok pokupis prtljag moze da ti oduzme pola sata do sat i po. Znam da aerodrome povezuju National Express busevi, al njima treba bar sat vremena a mozda i malo vise. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2012 pf. znam. u totalnom sam haosu. hvala u svakom slucaju, i drzi fige da mi ipak nemoguca misijsa uspe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2012 koliko kosta karta za ovaj national express bus? ima li nekih stanica izmedju ili je bukvalno od-do. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2012 http://www.nationalexpress.com/home.aspx ovde mozesh naci korisne informacije ja cu sutra ujutru da ga hvatam. nadam se da ce biti brz i efikasan jer cu u suprotnom da propustim let Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 e ovako, voznja traje oko 1h. od getvika do 4og terminala na hitrou imash 2 stanice dodatne. jedna na getviku i josh jedna na hitrou za 5i terminal. brzi i efikasni. moja preporuka. spasili su me Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites