Posted November 19, 201212 yr kako od Gatwicka do Heathrowa brzo stici? Imam nekih 2 sata razmaka izmedju letova i hvata me panika da necu uspeti
November 19, 201212 yr Uh, ako imas bukvalno dva sata izmedju sletanja i poletanja, meni se to cini kao nemoguca misija Samo dok prodjes imigraciju na Gatwicku i dok pokupis prtljag moze da ti oduzme pola sata do sat i po. Znam da aerodrome povezuju National Express busevi, al njima treba bar sat vremena a mozda i malo vise.
November 25, 201212 yr Author pf. znam. u totalnom sam haosu. hvala u svakom slucaju, i drzi fige da mi ipak nemoguca misijsa uspe
December 11, 201212 yr koliko kosta karta za ovaj national express bus? ima li nekih stanica izmedju ili je bukvalno od-do.
December 11, 201212 yr Author http://www.nationalexpress.com/home.aspx ovde mozesh naci korisne informacije ja cu sutra ujutru da ga hvatam. nadam se da ce biti brz i efikasan jer cu u suprotnom da propustim let
December 16, 201212 yr Author e ovako, voznja traje oko 1h. od getvika do 4og terminala na hitrou imash 2 stanice dodatne. jedna na getviku i josh jedna na hitrou za 5i terminal. brzi i efikasni. moja preporuka. spasili su me