Jump to content

Featured Replies

Posted

E ovako odlučio sam sa devojkom da na leto idemo na Kanare.. E sad ne možemo da se odlučimo na koje ostrvo tačno.. Voleo bih da čujem vaše predloge,šta sve može da se poseti,vidi,koje hotele preporučujete(ili privatni smeštaj),gde da se klopa  :eat: .. Sve što ste iskusili tamo voleo bih da čujem...

po meni je najlepse gran canaria, imas lepih plaza, a i grad las palmas je lep, ima i zivota u njemu, i dnevnih aktivnosti, i nocnih...a i sve je relativno blizu, posto je ostrvo prilicno okruglo....

sto se tice tenerife-a, i to je cool ostrvo, jedino sto je izduzeno pa su razdaljine vece...takodje su lepe plaze, sever je ok, tu je i gl. grad santa cruz de tenerife, takodje simpatican grad, ima i dobrih mesta za izlaske...mada su , po meni plaze ka jugu lepse, ali tu ti je steciste engleske decurlije od 16-19 godina, i meni se taj fazon bas i ne svidja, pogotovu oko playa de las americas...al proceni sam...

ostrvo la palma je dosta manje, i jaako mirnije, nema neke plaze, sem bas zabacenih..i tamo vise idu malo stariji parovi,50+, da uzivaju u miru i prelepoj prirodi...gl. gradic je santa cruz de la palma, mali i takodje miran,mnogo sladak...

lanzarote je, po meni najlosije sto se tice prirode, jer je prilicno golo, dominiraju oni vulkanski ( mesecevi) predeli, za razliku od ostalih ostrva koja su zelena, i plaze su vecinom od crnog peska...neke plaze imaju obican pesak, al taman, i mislim da su nasipane...

na fuenteventuri i gomeri nisam bio..al ovo bio bio moj redosled...