Posted April 15, 2013 Vec duze vreme planiram da obicem Evropu,ali za putovanje avionima i za tako neke skupe stvari ja nemam para (kao ni vecina nas) , pa mi je odjenom sinulo da stopiram. Malo sam se raspitivao,citao na raznim forumima i prijatno sam se iznenadio, jer su skoro svi bili zadovoljno stopiranjem. Eee sad se stvorio drugi problem...nemam sa kim da putujem. Jer su svi moji drgari pic**** i kojima se sve vriti oko video igrica. Mogao bi ja i sam da odem,ali mislim da bi mi bilo dosadnije nego u drustvu,pa zato trazim partnera/partnerku. Na nekim forumima sam video da su ljuti tako nalazili partnere za putovanje pa rek'o da probam i ja. Ako ima neko ko bi zeleo da obidje Evropu neka mi se javi, takodje cu ceniti svaki saveti koji imate za mene.Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2013 Pozdrav Ako je ovaj broj 93 u nadimku tvoje godište, ja sam zainteresovan Naime, već duže vrijeme tražim nekog mladog da idemo u avanturu. Ja sam iz Bosanske Gradiške (kod Banjaluke), ali lako bismo se dogovorili odakle da krenemo. Kakve su tvoje želje za destinacije i hajde javi mi se u p.p. da se dogovorimo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2013 Zdravo i meni se ta ideja vrzma po glavi vec duze vreme, tako da bih se rado pridruzila putovanju takve vrste Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2013 I ja sam zainteresovan Ako ti nije problem , napisi mi malo opsirnije u PP kako i sta si isplanirao do sada ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2013 ocu i ja ocu i ja,vodite me Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 Jeste 93 sam god Sto se mene tice mozemo da se dogovorimo da idemo svi zajedno...a mozemo i da krenemo iz Banja Luke,nije problam.Tamo sa rodjen,Jedino ja ne znam kad bi vama odgovaralo?A sto se tice zelja,planirao sam do Franucke i usput da obidjem sto vise poznatih mesta.Mozemo da iskombinujemo nesto,samo recite. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 Ljudi posto se desi da ja nekad ni ne odem na ovaj forum,dodajte Mitar-a Djakovic-a na skajpu ako imate...ili roker.93.Tamo sam stalno pa cemo se lako dogovoriti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 i ja bih isto isla da stopiram malo po evropi, pa bih da nadjem saputnika/cu. prosle godine sam isla po srbiji, makedoniji, bosni i hrvatskoj, svratila u povratku u sloveniju. krenula bih sredinom jula ako ima zainteresovanih, javite se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 Pa izgleda da ce nas dosta ici polovinom jula...evo idem i ja,ali sam planirao sam...malo stopiranja,CS...nekim mesec dana...mozemo da se dogovorimo svi pa da pravimo zajednicka druzenja u gradovima Evrope... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 ludiprasinar - isla sam ja prosle godine, ono sto sam pomenula, nesto vise od 30 dana, stoprirala sama, i mogu ti reci da ti u nekim trenucima bas treba saputnik/ca zato sam se ja ovde i javila... mada i tvoja ideja je super skroz, ta nalazenja, dopada mi se, mogli bi i tako nesto da organizujemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 Meni pala ideja...recimo ovako...ja hocu da idem Bg-Budimpesta-Bratislava-Prag-Berlin-Amsterdam...i tako dalje u zavisnosti od mnogo faktora...e sad,ako krenemo svi 15.jula mozemo npr.da se dogovrimo da tempiramo svi dolazak u Prag u isto vreme ili tako nesto slicno...to moze biti interesantno...i tako na 10 dana u nekom vecem gradu se nadjemo...a mozemo i zajedno da krenemo svi...kao ona maratonska stopiranja sto popinju... p.s.ja se izvinjavam autoru ove teme sto je malo temu odvodim na drugu trasu ...nadam se da mi ne zamera! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 mozda ne bi bilo lose ako bi svako napisao gde bi voleo da ide pa da probamo nesto da iskombinujemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 ...izgleda da je najbolje da prvo napravimo jednu posebnu temu za to,e sad nju bi mogli da stavimo u rubriku Auto-stop,Evropa ili ovde Pronadji saputnika...po meni je najbolje da bude u Evropi i da nosi naziv "Krstarenje Evropom autostopom-idemo zajedno!" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 pa hajde, kreiraj pa da se ubacimo tamo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 napravljeno u Evropi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 Ne zameram,bas mi se svijda ideja. A i tvoja ruta do amsteradama Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 a ne bi bilo lose ni link da nam das Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=7489.0 i evo ga link, tu se dogovaramo, pa dodjite nam )) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2013 Prebačena vam je ta nova tema u autostop sekciju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2013 'oce li neko stopom do Lisabona, preko Barcelone? pocetkom juna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2013 evo da se javim, ne odgovara mi vreme, ja sam tek od 15og jula slobodna zbog ispita... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites