Followers 0

Stopiranje po Evropi,trazim saputnika/saputnicu

22 posts in this topic

Vec duze vreme planiram da obicem Evropu,ali za putovanje avionima i za tako neke skupe stvari ja nemam para (kao ni vecina nas) , pa mi je odjenom sinulo da stopiram. Malo sam se raspitivao,citao na raznim forumima i prijatno sam se iznenadio, jer su skoro svi bili zadovoljno stopiranjem. Eee sad se stvorio drugi problem...nemam sa kim da putujem. Jer su svi moji drgari pic**** i kojima se sve vriti oko video igrica. Mogao bi ja i sam da odem,ali mislim da bi mi bilo dosadnije nego u drustvu,pa zato trazim partnera/partnerku. Na nekim forumima sam video da su ljuti tako nalazili partnere za putovanje pa rek'o da probam i ja.

Ako ima neko ko bi zeleo da obidje Evropu neka mi se javi, takodje cu ceniti svaki saveti koji imate za mene.Hvala :)

Pozdrav :)

Ako je ovaj broj 93 u nadimku tvoje godište, ja sam zainteresovan :) Naime, već duže vrijeme tražim nekog mladog da idemo u avanturu. Ja sam iz Bosanske Gradiške (kod Banjaluke), ali lako bismo se dogovorili odakle da krenemo. Kakve su tvoje želje za destinacije i hajde javi mi se u p.p. da se dogovorimo?

Zdravo  :)

i meni se ta ideja vrzma po glavi vec duze vreme, tako da bih se rado pridruzila putovanju takve vrste  :)

I ja sam zainteresovan :) Ako ti nije problem , napisi mi malo opsirnije u PP kako i sta si isplanirao do sada ...

Jeste 93 sam god :) Sto se mene tice mozemo da se dogovorimo da idemo svi zajedno...a mozemo i da krenemo iz Banja Luke,nije problam.Tamo sa rodjen,Jedino ja ne znam kad bi vama odgovaralo?A sto se tice zelja,planirao sam do Franucke i usput da obidjem sto vise poznatih mesta.Mozemo da iskombinujemo nesto,samo recite.

Ljudi posto se desi da ja nekad ni ne odem na ovaj forum,dodajte Mitar-a Djakovic-a na skajpu ako imate...ili roker.93.Tamo sam stalno pa cemo se lako dogovoriti. :)

i ja bih isto isla da stopiram malo po evropi, pa bih da nadjem saputnika/cu.

prosle godine sam isla po srbiji, makedoniji, bosni i hrvatskoj, svratila u povratku u sloveniju.

krenula bih sredinom jula

ako ima zainteresovanih, javite se

Pa izgleda da ce nas dosta ici polovinom jula...evo idem i ja,ali sam planirao sam...malo stopiranja,CS...nekim mesec dana...mozemo da se dogovorimo svi pa da pravimo zajednicka druzenja u gradovima Evrope... ;)

ludiprasinar - isla sam ja prosle godine, ono sto sam pomenula, nesto vise od 30 dana, stoprirala sama, i mogu ti reci da ti u nekim trenucima bas treba saputnik/ca :) zato sam se ja ovde i javila... mada i tvoja ideja je super skroz, ta nalazenja, dopada mi se, mogli bi i tako nesto da organizujemo

Meni pala ideja...recimo ovako...ja hocu da idem Bg-Budimpesta-Bratislava-Prag-Berlin-Amsterdam...i tako dalje u zavisnosti od mnogo faktora...e sad,ako krenemo svi 15.jula mozemo npr.da se dogovrimo da tempiramo svi dolazak u Prag u isto vreme ili tako nesto slicno...to moze biti interesantno...i tako na 10 dana u nekom vecem gradu se nadjemo...a mozemo i zajedno da krenemo svi...kao ona maratonska stopiranja sto popinju...

p.s.ja se izvinjavam autoru ove teme sto je malo temu odvodim na drugu trasu ;) ...nadam se da mi ne zamera!

mozda ne bi bilo lose ako bi svako napisao gde bi voleo da ide pa da probamo nesto da iskombinujemo :)

...izgleda da je najbolje da prvo napravimo jednu posebnu temu za to,e sad nju bi mogli da stavimo u rubriku Auto-stop,Evropa ili ovde Pronadji saputnika...po meni je najbolje da bude u Evropi i da nosi naziv "Krstarenje Evropom autostopom-idemo zajedno!"

evo da se javim, ne odgovara mi vreme, ja sam tek od 15og jula slobodna zbog ispita...  :death:  ;D