June 7, 201312 yr pa gde?Pišite adrese ako znate... Gde kupiti kvalitetne autokarte... mislis, tvrd povez i to... Gde kupiti? izvinjavam se, stvarno ne znam..
June 14, 201312 yr Author Tursku u jednoj knjižari kod studentskog trga,a gruziju siriju i irak na buvljaku na novom beogradu kod cigana, pardon roma:-)
November 12, 201312 yr Tursku u jednoj knjižari kod studentskog trga,a gruziju siriju i irak na buvljaku na novom beogradu kod cigana, pardon roma:-) bitno je da su kvalitetne, jel da?
December 6, 201312 yr Author Ako je nesto kupljeno na buvljaku ne mora da znaci da ne valja!Karte koje sam tamo kupio bile su prakticno nove u celofanu, odakle su to oni nabavalili ne tice me se ali svakako su krte posluzile svrsi.
December 6, 201312 yr Ako je nesto kupljeno na buvljaku ne mora da znaci da ne valja! Tacno! fox, ali reci nekim jezikom, STA CE TI autokarte Turske, Gruzije, Azerbejdzana i Irana u Beogradu? pogotovo kvalitetne?
December 6, 201312 yr Ako je nesto kupljeno na buvljaku ne mora da znaci da ne valja! Tacno! fox, ali reci nekim jezikom, STA CE TI autokarte Turske, Gruzije, Azerbejdzana i Irana u Beogradu? pogotovo kvalitetne? al da Ti kazem, sta koga pa briga STA CE TI?! tako da..zaboravi..