Posted June 11, 2013 sta smo do kraja dogovorili? kada se nalazimo i gde? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Nedelja 16. u 14h...mesto ostavljamo Kalemegdan...ali zbog ovog nemoguceg vremena moguca je izmena lokacije...za vreme smo se slozili,nadam se...? p.s. ja krenuo polako da pakujem ranac!!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 odlicno. meni vreme odgovara, a i mesto btw, nisi jedini, i ja vec polako razmisljam sta treba, kako itd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 meni je već sve spremno ima pola godine:-) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Ja nazalost ne mogu doci,imam nekih problema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Super ljudi! Dobro je da sam video na vreme. Dva druga i ja planiramo posetu Grenadi i okolnim gradovima, a posle mislimo da skoknemo i do Lisabona. Prakticno imamo istu akciju u planu, tj isli bi stopom, sa malo para... da ne duzim, vidimo se u nedelju u 2! Samo recite nesto blize, gde bi se nasli na Kalemegdanu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 hocu i jaaaaa da sam samo saznao za ovo ranije... ali jbg vec sam platio taj put i sad ne mogu da odustanem (nece mi vratiti pare ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 Dolazite li sutra na skup? I gde tačno da se nadjemo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 Ja dolazim, samo javite gde tacno da ne moramo da se jurimo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 Ajde da odredimo i tacno mesto...verovatno je najbolje da to bude kod spomenika "Pobednik" ...to ce svi da lako nadjemo...14h ostaje...slazete se? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 ja se slazem, vidimo se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 sto se mene tice moze u dva kod Pobednika. vidimo se tamo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 Ja ne mogu doci, radim i spremam neki ispit, a nisam trenutno u Beogradu. Ajd napisite neki kraci izvestaj sta ste se izdogovarali, a bice valjda jos jedno okupljanje tamo u pocetkom jula. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 i ja dolazim 90 posto ,vidimo se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 https://www.facebook.com/groups/524246827642971/ evo grupe,kao sto smo se dogovorili... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2013 Novi sastanak,danas(ponedeljak 1.jul) u 15h kod Pobednika na Kalemegdanu...vidimo se! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2013 fenomenalan plan...malo kasno sam nasao sajt al sledeci put....se pridruzujem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites