Posted May 16, 2013 Nisam nasla slicnu temu, nasla sem nesto o Barseloni, ali nista sto bi mi pomoglo... :-\ Treba mi hitno odgovor kako najjeftinije do Barselone, moze i vozom i autobusom, ne mora avionom. Treba mi samo put, dobila sam stipendiju, ali put moram sama da platim. Bila bih vam mnogo zahvalna na odgovorima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Pa mogla si da pitas u toj o Barseloni nemoras da pravis 1000 tema jer postaje forum jako nepregledan. Ovo hiljadu nemislim licno na tebe nego u zadnje vreme sve vise i viste tema nesto pa kako najjeftinije. Ok ovako mozes: BG-Temisvar nesto malo manje od 10e Temisvar-Milan oko 30e Milan-Barselona ovo ti je oko 30e il mozes bez presedanja ovako BG-Budimpesta 15e Budimpesta-Barselona oko 70e Nemoj samo molim te da otvoris sad Beograd- Temisvar - Kako najjeftinije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Nemoj samo molim te da otvoris sad Beograd- Temisvar - Kako najjeftinije? https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1980.0 Da sumiram opcije (možda nisu najaktuelnije): busom/vozom preko Vršca; vozom preko Srpske Crnje i Žimbolije; kombijem Gea tursa; kolima uz pomoć drugara. O Gea tursu nemamo baš visoko mišljenje, al' verovatno će te dovesti do cilja (da li i na vreme, drugo je pitanje ). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Уз дужно поштовање, не разумем чему то акање, кад може културно авионом до Милана, па истом компанијом до Барселоне, у истом дану. http://www.easyjet.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 vozom preko Srpske Crnje Preko Srpske Crnje je vozom mogla poslednji put u vreme Austro-Ugarske... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 ozzy80, andrle, hvala puno Kako god okrenem, ne mogu da nadjem povoljno avionom bas za te datume koji mi trebaju. :-\ Gledala sam svuda po netu za autobuski prevoz ili voz... Ne mogu da nadjem nigde ponude samo put do Barselone. Nasla sam turisticke aranzmane, ali nigde ne mogu samo put... :-\ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2013 Ne razumijem zašto ne bi direktno iz Temišvara išla Wizzair-om za Barselonu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 Уз дужно поштовање, не разумем чему то акање, кад може културно авионом до Милана, па истом компанијом до Барселоне, у истом дану. http://www.easyjet.comDobar predlog.Neka moja kalkulacija za kraj januara kad su najpovoljnije karte BG-Milano -Barselona 56+50€A Temšvar - Barselona direkt bez popusta 62€ + naravno transport do Temišvara.Najverovatnije će biti prva varijanta, taman obiđem i Milano. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 Dobar predlog.Neka moja kalkulacija za kraj januara kad su najpovoljnije karte BG-Milano -Barselona 56+50€A Temšvar - Barselona direkt bez popusta 62€ + naravno transport do Temišvara.Najverovatnije će biti prva varijanta, taman obiđem i Milano.do skora to nije moglo, jer je poslednji avion za barsu poletao oko 7 uvece, pa nije moglo da se stigne, jer nas kasno slece iz bga..medjutim, vidim da su let milan -barsa pomerili za 7.45 po zimskom redu letenja..ali ni to nije bas neka vremenska razlika..nas slece u 18:05, znaci ima samo 1.40 min izmedju 2 leta...a treba proci italijansku carinu, podici stvari, otici na salter i cekirati se, mora 40 min. pre leta....znaci sat vremena ostaje da se sve odradi, a to je po meni malo...jer dovoljno da avion iz bga kasni 20-30 min pa da se ne stigne..a kasne stalno..ili da se duze ceka na prtljag, sto je na malpensi uobicajen problem... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 pa dobro,rekoh eto prilike i Milano da obidjem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 pa dobro,rekoh eto prilike i Milano da obidjemto da..jedino sto mora da se ostane preko noci,pa ujutru na avion za barsu..tako da to dosta skuplje ispadne, i vremenski duze..zato se preko temisvara ili budimpeste brze stize do barse ...a nocu bas i nema nesto da se obilazi po milanu, sem klubova ..ali ok Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites