Posted June 11, 2013 Ono što čoveku prvo zapadne za oko na Aljasci svakako je njena veličina. Po površini, to je najveća američka država. Planine su velike, ljudi su veliki, imaju duge brade i voze velika kola, ili češće - kamione. More se prostire u nedogled, a s vremena na vreme pojavi se pokoji kit. Žene su lepe, plave, i rade u kafićima gde naplaćuju kafu po paprenoj ceni. Autor: Stanimir Perišić (behemot) Pročitajte ceo tekst Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2013 Bog te mazo kako si ovo lepo napisao! Eee, kad se setim bleje na nasipu u Novom Kneževcu, cirkanja piva i gledanja u daljinu -sećaš se priče o planinama i Aljasci? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2013 Sećam se pivceta i bleje na nasipu, i znam da smo palamudili nešto o smislu života, prolaznosti i ženama... ali ne mogu da se setim detalja baš. Hvala mačko. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2013 Sjajna priča, od početka do kraja mi drži pažnju dok se pitam šta je bilo sa malom koja te zaludela i knjigom koja te opčinila sve najbolje Behemote Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2013 Hvala Jelena, drago mi je da ti se svidelo. Ljubav se, po ko zna koji put, pokazala da je kao divlja guska. Kada je juriš pobegne... Kada je ne juriš, dođe sama do tebe... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2013 Ljubav se, po ko zna koji put, pokazala da je kao divlja guska. Kada je juriš pobegne... Kada je ne juriš, dođe sama do tebe... istina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2013 a;a ti imas bujnu mastu:D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2013 Najgore od svega je to što je je ovaj putopis živa istina. Nema veze sa maštom. Dao sam je i bivešem cimeru. I evo šta je napisao na kraju knjige: First time read by Juan (Uruguay), Aarhus (Denmark), 1st September 2012. Following the curse of the book I was unable to finish it (reach page 115) Magična knjiga... Što bi rekao Holden: I don't exactly know what I mean by that, but I mean it. ... to važi i za ovaj putopis! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2014 "Na prvom Međunarodnom sajmu knjiga sam ukrao jednu knjigu i stavio je u kapuljaču đubretara. Bila je to Selindžerova knjiga“Freni i Zui“. Bila je u plastici. Kada sam došao kući i skinuo tu plastiku, video sam da je knjiga prazna“! Ukrao sam zapravo maketu, a ne pravu knjigu." Momo Kapor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites