Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi drugari,

kopipejstvovacu vam sa CSa da ne bih kuckala ponovo  :)

mnogi u Srbiji nisu culi a ni videli ples iz ranih 20tih poznat kao Lindy hop iz kog su proistekli razni stilovi swinga,jive(dzajv) i dr....

zahvaljujuci Balkan Mafia zurci  pijjj  gde upoznah Spyro-a  :mrgreen:  stupila sam u kontakt sa jednom Amerikankom, profesionalnom plesacicom gore pomenutih lindy hopa i swinga.. (koja je takodje sa CSa!  :spot:)

uspela sam organizovati prezentaciju tog plesa za ovu i sledecu nedelju u 22h..Jerylin ce doci specijalno za tu priliku iz Pristine (gde se trenutno nalazi)...

prvi cas, prekosutra, ce biti besplatan posto je vise kao uvod u pricu (naravno,plesacemo ali buduci da ce svima biti prvi put,odlucili smo da bude for free:)

drugi cas, u nedelju 3.6., kostace 200din (ako dodje vise ljudi,videcu da smanjim cenu) zao mi je,ali sponzora nemamo :(

da se razumemo cisto zarad duge ljubavi ;) ja ovde nista ne zaradjujem...samo sam zaljubljena u ovaj ples i jedva sam docekala priliku da ga probam  :party:

najbolje je da pogledate vise primera na

www.youtube.com

u search ukucajte

lindy hop, kao i

east coast swing

(imate i west coast swing, ali ova dva ona profesionalno igra i poducava)

casovi ce se odrzati u nedelju 27.5 i 3.6. u 22h, u Prote MAteje 36,u dvoristu prostorija MZa, gde cuveni Joca ima svoju skolu plesa koju nam je velikodusno i kao pravi kolega ustupio!  clap

ako sta zelite pitati najbolje je da me pozovete na mob:

064 2480685

Ivana

p.s.

ako dolazite obavezno obujte starke ili slicne patikice,i devojke i momci!!

Ziveo CS  :blob:  :)  :P

a i ST, naravno  :D

• Author

"mala" ispravka:

posto juce nismo imali cas jer na granici nisu hteli da je puste  :shockkk:

pomerili smo ga za ovaj petak!

dakle, ko zeli da proba nesto novo nek svrne u:

PETAK    1.6 od 22...........plesno vece u Beogradjanci!!!!

a poseban  cas u Prote Mateje 36:

NEDELJA 3.6 u 22.00

:party: